Volvo Nieuwenhuijse Night – Drive-in Cinema

Op vrijdag 13 oktober 2023 organiseren wij speciaal voor Volvo-rijders een filmavond bij de bekende Drive-in cinema van Apeldoorn! Onderuit gezakt in uw eigen Volvo, een megascherm en het geluid via uw autoradio. En dan worden de lekkerste drankjes en snacks ook nog eens bij je auto afgeleverd.

De Drive-in Cinema wordt dit jaar weer op het 2e parkeerterrein van de Julianatoren aan de J.C. Wilslaan in Apeldoorn. Midden in het bos staat ons niets in de weg van een heerlijk rustig avondje film kijken! 

De opbrengst van dit evenement gaat naar een goed doel: Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Nieuwenhuijse draagt hier graag aan bij! Wij nemen daarom de kosten voor een ticket (t.w.v. 27,50 euro) voor onze rekening en nodigen u gratis uit om samen met ons deze film te komen kijken. En hoe leuk is het om als Volvo-liefhebbers met uitsluitend Volvo’s met elkaar te kunnen genieten van dit evenement?!

14 september 2023

Leestijd: 3 minuten

Films en tickets

Op vrijdag 13 oktober draaien er maar liefst 2 mooie films waar u uit kan kiezen. Wilt u hierbij zijn? Meld u dan hier gratis aan en geniet samen met ons van een mooie Volvo Nieuwenhuijse Filmavond! Wij zullen u een filmticket EN voucher voor een bak gratis popcorn toesturen. 

Let op: Wij willen graag voorkomen dat er lege plekken ontstaan door mensen die toch niet komen. Meld je dus aan als je echt zeker weet dat je komt. Kom je er na aanmelden achter dat je toch verhinderd bent? Geef dit dan z.s.m. aan ons door zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken met jouw plek! Voor de aanmeldingen geldt vol = vol en exclusief voor Volvo-rijders.

Om 19:30 uur: The Super Mario Bros Movie

Ga met het gezin naar een leuke familiefilm de The Super Mario Bros en ervaar de magie van een Drive-in cinema! 

Om 21:30 uur: Bohemian Rhapsody

Liever romantisch met uw partner of gezellig met vrienden naar de film? Kom dan naar Bohemian Rhapsody De perfecte film om te kijken bij een Drive-in cinema. 

Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn

Wij bereiken zo’n 120 jongeren in Apeldoorn. Vaak jongeren die uit complexe situaties komen, en die te maken hebben gehad met een zeer onveilige thuissituatie. Denk aan mishandeling, seksueel misbruik of ouders die niet voor hun kinderen kunnen zorgen omdat ze verslaafd zijn of psychische problemen hebben.

Vaak worden deze jongeren uit huis geplaatst, waarna ze in internaten terechtkomen. Op hun 18e willen ze niks meer weten van de hulpverlening. Sommigen van deze jongeren redden het zelf niet en komen op straat terecht. Mijn taak is om ze op te zoeken en hun vertrouwen te krijgen. Om ze van daaruit weer te helpen met wat ze nodig hebben.

Om ze echt te kunnen aanspreken is het belangrijk niet je eigen waarden en normen op te leggen, maar met ze mee te bewegen. Als je geen onderdak of eten hebt zit je niet te wachten op een hulpverlener die een gesprek met je wil aangaan over hoe het nu allemaal zo is gekomen. Dan haken ze af.

De visie van de stichting is het ondersteunen van personen en organisaties bij de opvang en begeleiding van zwerfjongeren, jongeren die als vluchteling in Nederland zijn gekomen, asielzoekende jongeren, tienermoeders en andere risicojongeren.

De missie is om fondsen, subsidies, sponsorgelden, giften en vergoedingen te werven om deze aan te wenden voor door de stichting georganiseerde activiteiten of andere initiatieven voor zover deze bijdragen aan het doel van de stichting.

Veelgestelde vragen

Over het evenement

Je weet vast wat een drive-in cinema is: een bioscoop waar je met de auto naartoe gaat en waar je vanuit je auto een film gaat bekijken. Op het 2e parkeerterrein van de Julianatoren aan de J.C. Wilslaan staat een heel erg groot scherm waar alle auto’s in waaiervorm voor worden geplaatst. We zorgen ervoor dat iedereen het scherm goed kan zien.

Hoe laat moet ik er zijn?

Op je ticket en op de website vind je de tijden waarop de film start. Omdat we iedereen met de auto het terrein op moeten helpen hebben we echter ruim de tijd nodig voor de start van de film om dit in goede banen te leiden. Wees daarom ruim om tijd aanwezig. Sterker nog: kom lekker vroeg! We hebben namelijk het terrein gezellig aangekleed, er zijn snacks en er is een bar.

Hoeveel kost een ticket?

Normaal gesproken is de prijs € 27,50 per auto. Maar voor Volvo-rijders is het via Nieuwenhuijse kosteloos. Je mag zelf weten met hoeveel mensen je komt in die auto. Let wel op dat de film het beste te zien is vanaf de voorste stoelen. Meer dan drie personen in de auto is wel erg gezellig, maar niet optimaal voor het volgen van de film. Maar het mag natuurlijk wel!

Geluid van de film

Een film kijk je natuurlijk met goed geluid. Om ervoor te zorgen dat iedereen dit geluid goed kan horen luister je dit gewoon in je eigen auto. Daarvoor hoef je alleen maar de radio aan te zetten. We zenden het geluid van de film uit op een FM frequentie. Zo kun je de film altijd goed volgen.

Eten en drinken

Van ons krijg je een popcorn voucher om in te wisselen bij de Drive-in Cinema Apeldoorn. Voor en tijdens de film kun je bij Drive-in Cinema Apeldoorn een drankje, bak popcorn en andere snacks kopen. Dit kan ook tijdens de film door je alarmlichten aan te zetten. De butlers komen dan zo snel mogelijk naar je toe. Bij Drive-in Cinema kun je betalen met cash of je pinpas.

Goed doel

Met een bezoek aan Drive-in Cinema Apeldoorn bezorg je niet alleen jezelf een leuke tijd; de opbrengst van dit evenement gaat naar een goed doel. Dit jaar Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn.