Autotechniek Raalte wordt Nieuwenhuijse Raalte B.V.

RAALTE/APELDOORN — per 15 april 2019 start de Nieuwenhuijse Groep met Autotechniek Raalte een nieuwe onderneming, met de naam Nieuwenhuijse Raalte B.V. “Door deze samenwerking kunnen we nog beter inspelen op de toekomstige ontwikkelingen in de autobranche” aldus Winfred Schulten, directeur van Nieuwenhuijse Raalte B.V.

15 april 2019

Leestijd: 2 minuten

De Volvo Nieuwenhuijse Groep is blij met de geïntensiveerde samenwerking met de Volvo-dealer in Raalte: “het team in Raalte is al jaren een vertrouwd adres voor úw Volvo in de regio en dat willen wij graag zo houden. De vertrouwde gezichten blijven u graag van dienst en zullen de uitstekende service leveren die u al gewend bent” verklaart Peter Nieuwenhuijse, Algemeen Directeur van de Volvo Nieuwenhuijse Groep.

Nieuwenhuijse Raalte is het adres voor de aanschaf van uw nieuwe of (jong) gebruikte Volvo in Raalte. Daarnaast kunt u ook terecht voor onderhoud, reparatie en andere diensten.

Ook tijdens de paasdagen kunt u terecht voor extra interessante aanbiedingen. Op 2e paasdag zijn wij geopend. De Volvo Nieuwenhuijse Groep is al ruim 30 jaar actief als Volvo dealer in onder andere Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Meppel, Zwolle en Heerde.

Nieuwenhuijse Raalte Team

Meer nieuws

Kom in contact met Nieuwenhuijse