Volvo Nieuwenhuijse Apeldoorn: (055) 206 11 00
Volvo Nieuwenhuijse Deventer: (0570) 63 03 49
Nieuwenhuijse Heerde: (0578) 69 17 24
Volvo Nieuwenhuijse Meppel: (0522) 23 74 37
Volvo Nieuwenhuijse Raalte: (0572) 35 85 58
Volvo Nieuwenhuijse Zutphen: (0575) 52 72 22
Volvo Nieuwenhuijse Zwolle: (038) 455 88 88
Sluiten
Volvo Nieuwenhuijse ZoekenVolvo Nieuwenhuijse Zoeken
Volvo Nieuwenhuijse RoutebeschrijvingVolvo Nieuwenhuijse Routebeschrijving
Volvo Nieuwenhuijse Zoeken

Nieuws

Nieuwenhuijse

Levenslange garantie op onderdelen

De beste zorg voor uw Volvo met levenslange garantie op onderdelen. Het is een nieuwe en unieke garantie die Volvo introduceert. De levenslange garantie geldt op originele Volvo-onderdelen die zowel bij ons gekocht als gemonteerd worden.

Lees verder

Nieuwenhuijse

Volvo 940 uit 1997 met 1 miljoen km

Ruim 22 jaar geleden door ons nieuw geleverd en na 1 miljoen kilometer "opnieuw" geleverd. Een jong gebruikte Volvo 940, met 000000 op de teller. Er was helaas geen plek meer voor de 1 op de kilometerstand, maar wij mochten er getuige van zijn: de 1 miljoen kilometer is gereden! .

Lees verder

Nieuwenhuijse

Volvo Nieuwenhuijse blijft geopend. Afspraken gaan door

Als gewaardeerde klant van Nieuwenhuijse vertrouwt u op ons om uw voertuig met veel zorg te onderhouden en te repareren, zodat u veilig, comfortabel en verantwoord naar uw bestemming reist. Helaas hebben ook wij in Nederland met de uitbraak van het COVID-19 (coronavirus) te maken.

Lees verder

Nieuwenhuijse

Volvo Nieuwenhuijse Meppel en Raalte winnen Volvo Quality Award

De Volvo Quality Award wordt jaarlijks aan een select dealergezelschap toegereikt door Volvo Cars Nederland. Nieuwenhuijse Meppel en Raalte mogen zich tot één van de bekroonde Volvo-dealers rekenen.

Lees verder

Nieuwenhuijse

Masterclass Elektrificatie 2.0

Na de succesvolle Volvo Hybrid tour in oktober, wilden ook de leden van de Lionsclub Steenwijk zich verder verdiepen in elektrisch rijden. Speciaal voor hen organiseerden wij een Masterclass.

Lees verder

Nieuwenhuijse

Nieuwe openingstijden

Wij knallen het nieuwe jaar in met ons goede voornemen om onze service verder uit te breiden. Geopend voor onderhoud en reparatie van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00.

Lees verder

Nieuwenhuijse

Volvo Nieuwenhuijse sponsort de Noordkaap Challenge

Daar staan ze, drie Volvo's XC40 in een iets ander jasje dan normaal. We voorzien de organisatie van de Noordkaap Challenge van veilige Volvo’s die zich wel thuisvoelen in het Scandinavische landschap.

Lees verder

Nieuwenhuijse

De Reestwalk 2019

Volvo Nieuwenhuijse Meppel was aanwezig bij de Reestwalk 2019. Op 3 november 2019 organiseerde Rotary Club Meppel een wandeling door het prachtige Reestdal!

Lees verder

Nieuwenhuijse

Sponsoring Team Reggeborgh

Als trotste sponsor van Team Reggeborgh hadden we, in samenwerking met Wevi B.V., een wat grotere aflevering dan normaal. Want er stonden maar liefst tien Volvo’s klaar.

Lees verder

Nieuwenhuijse

De Volvo Hybrid Tour 2019, een groot succes!

De Volvo Hybrid Tour is bij ons alles behalve stilletjes voorbij gegaan. Na Nieuwenhuijse Zwolle was het de beurt aan Apeldoorn om de Hybrid Tour te ontvangen.

Lees verder

Nieuwenhuijse

Nieuwenhuijse sponsort Stappenbelt Specialized Racing MTB

Peter Nieuwenhuijse en Gert Stappenbelt hebben een sponsorovereenkomst ondertekend tussen Volvo Nieuwenhuijse en Team Stappenbelt Specialized Racing MTB team.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Ruim 200 aanwezigen tijdens de Masterclass Elektrificatie.

Normaal brommen de motoren bij het indrukken van de startknop, maar dat geluid hoorden we afgelopen donderdagavond niet. Gelukkig maar, want het was de start van de Volvo Hybrid Tour met een Masterclass over een van de meest actuele onderwerpen van nu: Elektrificatie.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Sportief succes bedrijfshockeyteam "Nieuwenhuijse"

We vinden bij Volvo Nieuwenhuijse sport erg belangrijk. Naast ontspanning, verbindt het mensen en creëert het respect voor elkaar. Daarom sponsoren wij jaarlijks een selecte groep sportverenigingen en teams.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Derde levering spoed aan Meditaxi Zutphen

Na onze collega’s in Apeldoorn is het nu de beurt aan Zutphen voor een aflevering met gepaste spoed. Ditmaal gaat het om drie nieuwe Volvo XC60 ambulances voor de huisartsenpost in de regio.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Levering twee Volvo's XC60 aan Meditaxi Apeldoorn

Na onze collega’s in Deventer is het nu de beurt aan Apeldoorn voor een aflevering met gepaste spoed. Dit keer leverden we twee Volvo’s XC60 aan Meditaxi.

Lees verder
Nieuwenhuijse

De volledig elektrische Volvo is een feit!

In oktober 2019 introduceert Volvo Cars zijn eerste volledig elektrische Volvo. We trappen af met de XC40!

Lees verder
Nieuwenhuijse

Levering twee Volvo's XC40 aan Meditaxi Deventer

Veilig van A naar B, ook in nood. In het kader van ‘samen voor veilige dienstverlening’ werden er twee Volvo’s XC40 geleverd aan Meditaxi.

Lees verder
Nieuwenhuijse

VPS keurmerk voor Volvo Nieuwenhuijse Zwolle

Feest bij Nieuwenhuijse Zwolle, want vanaf vandaag hebben wij officieel het Volvo Personal Service (VPS) keurmerk. Gerben Batstra, directeur Customer Service bij Volvo Cars Nederland, overhandigde vandaag het certificaat. Een prestatie die met het gehele team is neergezet en waar we trots op zijn!.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Autotechniek Raalte wordt Nieuwenhuijse Raalte BV

RAALTE/APELDOORN — per 15 april 2019 start de Nieuwenhuijse Groep met Autotechniek Raalte een nieuwe onderneming, met de naam Nieuwenhuijse Raalte B.V.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo Assistance en Volvo Premium Assistance

Gaat u dit voorjaar of deze zomer met de auto op vakantie? Dan heeft u vast een lange lijst met zaken waar u aan moet denken. Volvo Nieuwenhuijse neemt u graag een stukje zorg uit handen met Volvo Assistance en Volvo Premium Assistance.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Voor de 5e keer op rij Volvo Excellent dealer

Vorige week werd door Volvo Car Nederland kenbaar gemaakt dat Autotechniek Raalte zich in 2019 wederom winnaar van de Volvo Quality Award mag noemen.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo XC40 nu als Plug-in Hybrid

De Volvo XC40 T5 Twin Engine is nu ook leverbaar met een compleet nieuwe plug-in hybride aandrijflijn. De krachtige T5 Twin Engine motor levert een vermogen van 262 pk/425 Nm en een volledig elektrische actieradius van ruim 50 kilometer.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo XC40 T3 tijdelijk met standaard automaat

Deze expressieve SUV kenmerkt zich door gedurfd Skandinavisch design en een robuuste uitstraling. Het interieur biedt alle comfort door de royale afmetingen, slimme opbergmogelijkheden en het 12.3"digitale instrumentenpaneel.

Lees verder
Nieuwenhuijse

De vernieuwde Volvo XC90: ongeëvenaard veilig comfortabel en tijdloos

De grote trots van Volvo is vernieuwd. De XC90 modeljaar 2020 maakt zijn opwachting met een facelift en meer. Subtiele verfijning is hier het toverwoord; de leider en ambassadeur van het SUV-M segment in Nederland kan visueel rekenen op een nieuwe grille, voorbumper, velgen en dakrails.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo V60 Cross Country gemaakt voor het avontuur

Volvo heeft de avontuurlijke uitvoering van zijn succesnummer V60 klaar. Reden genoeg voor een ijskoude rit met de gloednieuwe V60 Cross Country over de toendra van Lapland en de bevroren Botnische Golf.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Officiële opening nieuwbouw vestiging Zwolle

In het bijzijn van ruim 500 genodigden is vrijdagavond 30 november de nieuwe vestiging van Volvo Nieuwenhuijse Zwolle officieel geopend. Alle genodigden werden ontvangen in de showroom die speciaal voor deze gelegenheid compleet was ingericht als feestzaal.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Zweden blijft op de troon: test Audi Q3 versus Volvo XC40

De nieuwe Q3 beschikt in ieder geval over de nodige troeven: een modern (MQB) onderstel, de laatste technologie en een grotere verpakking die toegang biedt tot een ruimer interieur.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo V60 op gelijk niveau met die van de duitse premium merken

Test autowereld.com Volvo V60: Over de rijkwaliteiten van de Volvo V60 kunnen we kort zijn: die staan op gelijk niveau met die van de Duitse premium merken!

Lees verder
Nieuwenhuijse

De nieuwe Volvo V60 Cross Country nú in onze showroom

Een ongekende veiligheidsuitrusting, het veelzijdige interieur en innovatieve technologieën maken elke rit de moeite waard. Dankzij het robuuste exterieur, de hogere bodemvrijheid en standaard vierwielaandrijving bent u overal op voorbereid.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo's van Nieuwenhuijse onder het noorderlicht

Onze Volvo’s waar ze thuishoren: in Scandinavië! De Noordkaap Challenge, de ultieme charity trip naar de noordelijkste spot van Europa. Geen race maar een avontuur.

Lees verder
Nieuwenhuijse

7% bijtelling voor Volvo XC90 T8 Twin Engine

De nieuwe Volvo XC90 T8 Twin Engine komt in aanmerking voor 7 % bijtelling. Door diverse aanpassingen verlaagde Volvo de CO2-uitstoot van 64g/km naar 49g/km, nog voor de start van de productie. .

Lees verder
Nieuwenhuijse

Maximale veiligheidsscore Euro Ncap voor nieuwe Volvo S60 en Volvo V60

De nieuwe Volvo S60 en Volvo V60 hebben de maximale veiligheidsscore van vijf sterren van het onafhankelijke veiligheidsinstituut Euro NCAP ontvangen. De score onderstreept Volvo’s claim dat het een van de veiligste auto’s op de weg zet, van de compacte Volvo V40 tot de grote Volvo XC90.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo Nieuwenhuijse trotse automotive partner Noordkaap Challenge

De Noordkaap Challenge: de ultieme charity trip naar de noordelijkste spot van Europa. De arctic circle kruisen, op jacht naar het Noorderlicht en bolides parkeren op de Noordkaap.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo Nieuwenhuijse Zwolle op toplocatie bedrijventerrein Hessenpoort

Uw vertrouwde Volvodealer voor Zwolle blijven we! Sinds maandag 5 november 2018 vanuit een spectaculair nieuw pand op een fantastisch nieuwe locatie.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo Cars steunt G7 ocean plastics charter

Volvo Cars sluit zich deze week aan bij de G7 Ocean Partnership Summit, een van de grootste milieutoppen ter wereld. Volvo is de enige autofabrikant die is uitgenodigd voor de G7-top. Dat onderstreept Volvo’s leidende positie in de auto-industrie op het gebied van duurzaamheid.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo Cars Nederland is official car supplier van KLM open

Volvo Car Nederland is voor het derde achtereenvolgende jaar de Official Car Supplier van het KLM Open golftoernooi. Het Zweedse automerk levert onder meer de auto’s waarmee spelers en officials vervoerd worden

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo Cars’ nieuwe 360c autonome concept: vergeet vliegen, word gereden

Het nieuwe concept Volvo 360c - dat vandaag onthuld wordt - biedt een holistische blik op de toekomst. Een toekomst waarin reizen autonoom, elektrisch, verbonden en veilig is. Het kan voor Volvo Cars nieuwe markten openen, bijvoorbeeld die van binnenlandse vliegreizen.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo 164 ziet Abraham

Feest in Göteborg, want de Abraham-pop mag op de stoep voor de Volvo 164. Waar hij in eerste instantie niet eens zou komen, is Volvo achteraf maar wat blij met zijn introductie in 1968.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo Nieuwenhuijse slaat handen ineen met rapper Sticks

Volvo Nieuwenhuijse en de Zwolse rapper Sticks hebben de handen ineen geslagen. Resultaat: een mooie partnerschap en voor Junte Uiterwijk, zoals Sticks werkelijk heet, een fantastische Volvo S90.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo Nieuwenhuijse en PEC Zwolle verlengen samenwerking

Tijdens de Open Dag van PEC Zwolle op 30 juni zette Erik van de Maat (vestigingsmanager Volvo Nieuwenhuijse Meppel) (links) en Jurian Meijntjes (hoofd verkoop PEC Zwolle) een handtekening onder de vernieuwde overeenkomst tussen beide partijen.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo XC60 breidt voorsprong uit met ‘World Car of the Year 2018’ award

Met het winnen van de titel ‘World Car of the Year 2018’, kent de Volvo XC60 een vliegende start. Na de succesvolle introductie is de Zweedse premium SUV nog steeds de onbetwiste leider in zijn segment.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Nieuwe Volvo V60 doet eer aan Volvo’s rijke estate-historie

Volvo Cars introduceert de volledig nieuwe Volvo V60. De mid-sized premium estate is onthuld in zijn natuurlijke omgeving, namelijk op de oprit van een gezinswoning in Stockholm. Deze plek onderstreept de rijke historie van Volvo als familie-auto

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo's eerste klimaatneutrale fabriek staat in Zweden

De motorenfabriek van Volvo Cars in de Zweedse stad Skövde is Volvo’s eerste klimaatneutrale productiefaciliteit nu Volvo sinds dit jaar gebruikmaakt van duurzame warmte.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Zweedse gezinnen helpen bij ontwikkeling autonoom rijden

Volvo Cars betrekt Zweedse gezinnen bij de ontwikkeling van autonoom rijdende auto’s. Zij testen de auto’s in de praktijk op de openbare weg in Gotenburg en doen verslag van hun ervaringen aan de ingenieurs.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo XC40 in productie in België

Vandaag rolt de allereerste Volvo XC40 van de band in de Volvo-fabriek bij onze zuiderburen in Gent. De XC40 is de eerste compacte premium SUV van Volvo, dat al meer dan 13.000 orders voor het nieuwe model ontving.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo Design Rides: unieke shuttleservice tijdens Dutch Design Week

Volvo is partner van de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. Hierdoor kunnen bezoekers gratis gebruikmaken van de Volvo Design Rides: 35 Volvo’s V60 Cross Country die door een opvallend designobject op het dak een unieke shuttleservice vormen.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Polestar onthult de Polestar 1 en de visie om ’s werelds eerste ‘performance’ merk met elektrische modellen te worden

De Polestar 1 is de opmaat voor het nieuwe merk Polestar. Het ‘performance’ label van Volvo Car Group presenteert zich vanaf vandaag als een zelfstandig merk van elektrische auto’s. Ook bevestigt Polestar de komst van drie modellen en een nieuwe productiefaciliteit in China.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo Cars en Geely Holding investeren € 640 miljoen in ontwikkeling elektrisch automerk Polestar

Volvo Cars en eigenaar Zhejiang Geely Holding Group kondigen vandaag aan dat ze € 640 miljoen investeren om de eerste fase van de product-, merk- en industriële ontwikkeling van Polestar te ondersteunen.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Nieuwe Volvo XC40 maakt XC-familie compleet

Volvo introduceert vandaag in het Italiaanse Milaan de nieuwe Volvo XC40. Daarmee maakt Volvo het XC-gamma compleet. Met de introductie van de nieuwe XC40 heeft Volvo voor het eerst in zijn geschiedenis drie nieuwe, wereldwijd leverbare SUV's in het gamma in het snelst groeiende autosegment.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Veiligheidsexperts Volvo Cars ontvangen prestigieuze onderscheiding

Volvo Cars is op het gebied van veiligheid opnieuw onderscheiden. De Noord-Amerikaanse National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) heeft een award toegekend aan Volvo’s bijdrage aan de verkeersveiligheid.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo en Google integreren Android in nieuwe Volvo’s

Volvo Cars en Google gaan intensief samenwerken om binnen twee jaar een nieuwe generatie van het Android-besturingssysteem te integreren in nieuwe Volvo modellen. Rijders krijgen hiermee gemakkelijk toegang tot Android-apps en ‘connected services’, ontwikkeld door Google, Volvo en derden.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Scherpe entree voor Volvo S90 en V90 T4-benzinemotor

Volvo breidt het aanbod benzinemotoren van de Volvo S90 en Volvo V90 uit met de nieuwe T4-motorisering. Deze 2,0-liter turbomotor met 140 kW/190 pk koppelt een scherpe vanafprijs van € 49.875 voor de S90 en € 51.175 voor de V90 aan.

Lees verder
Nieuwenhuijse

V40 Business Sport combineert luxe en krachtige motoren voor € 29.995

Volvo introduceert de nieuwe Volvo V40 Business Sport: een heel aantrekkelijk aanbod voor zowel nieuwe klanten als V40-rijders van het eerste uur. De V40 Business Sport is gebaseerd op de extra sportieve en complete V40 R-Design en biedt nog meer luxe.

Lees verder
Nieuwenhuijse

Volvo biedt ‘Skype for Business’ in 90-serie

Volvo Car neemt een volgende stap met connectiviteit door het aanbieden van ‘Skype for Business’ van Microsoft in de Volvo 90-serie. Volvo is de eerste autofabrikant die dit mogelijk maakt.

Lees verder