Noordkaap Roadtrip

Ontdek het ultieme avontuur: de Noordkaap Roadtrip! Stel je voor: een epische reis dwars door adembenemende landschappen, over kronkelende wegen en langs majestueuze fjorden.

Ontdek alle ins en outs van de Noordkaap Roadtrip tijdens onze exclusieve informatieavond! Benieuwd naar de details van deze buitengewone reis? Wil je meer weten over de routes, de accommodaties en de activiteiten die op het programma staan? Kom dan naar onze informatieavond op 17 april in de Harrie Arendsen vestiging Hengelo of op 24 april in de Nieuwenhuijse vestiging Zwolle en laat je inspireren door de mogelijkheden die deze roadtrip te bieden heeft.

Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan dit avontuur

Activiteiten

Naast het verkennen van de adembenemende omgeving van de Noordkaap, bieden we een scala aan boeiende activiteiten aan om je ervaring nog memorabeler te maken. Onze reisroute is gevuld met spannende stops en prachtige ervaringen, waarbij we van de ene activiteit naar de andere rijden, waardoor elke dag vol avontuur en ontdekking zit.

  • Bezoek aan de kerstman
  • Noordkaap bezoek
  • Snowscooter rijden
  • IJsrijden 
  • Bezoek aan het Volvo Museum

Wat zijn de kosten?

Om deel te nemen aan dit fantastische evenement, zijn de kosten € 6.950 per equipe (bestaande uit 2 personen). Dit bedrag dekt niet alleen de activiteiten, maar omvat ook hoogwaardige begeleiding, verblijf in de beste hotels, en catering van topkwaliteit. Bovendien bieden we technische ondersteuning en garanderen we een onvergetelijk avontuur! Wacht niet te lang en meld je snel aan via de onderstaande knop, want vol is vol!

Onze partners

Logo Nieuwenhuijse
Volvo logo