Noordkaap Adventure 2025

Aankomende winter is het zover: de Noordkaap Adventure. Maak je klaar om van 16 januari t/m 26 januari 2025 met ons mee te gaan op avontuur. Een 11-daagse trip in eigen auto. Samen met jouw reisgenoot vertrekken we gezamenlijk vanuit een van onze Volvo vestigingen op weg naar die ultieme bestemming: de Noordkaap.

Verdeeld over 10 reisdagen ziet dit er als volgt uit:

Dag 1:Nederland – Jongkoping
Dag 2:Jongkoping – Umea
Dag 3:Umea – Rovaniemi
Dag 4:Rovaniemi – Ivalo
Dag 5:Ivalo – Honningsvag
Dag 6:Rustdag
Dag 7:Honningsvag – Alta
Dag 8:Alta – Jokkmokk
Dag 9:Jokkmokk – Tallberg
Dag 10: Tallberg – Gotenborg
Dag 11:Aankomst Kiel

Activiteiten

We gaan er alles aan doen om jouw Adventure uniek te maken. Ondanks dat het al januari is, brengen we een bezoek aan de Kerstman. Hohoho… En bevinden we ons eenmaal in wittere oorden, mag een avontuurlijke tocht per sneeuwscooter niet ontbreken. Net als het bezoeken van een husky-kennel. Deze energieke honden zetten zich graag in om ons per slee door de schitterende natuur te trekken. En vanaf de kant naar een bevroren ijsmeer staren? Vergeet het maar. We noemen het niet voor niks een Adventure, dus we gaan erop! De finish staat gepland in Gotenborg bij – waar kan het ook anders – het compleet nieuwe World of Volvo.  

Pakketprijs – € 6.950 per equipe (2 pers.)

Dit bedrag is inclusief de genoemde activiteiten en omvat daarnaast een hoogwaardige begeleiding, verblijf in de best beschikbare hotels op de route en catering van topkwaliteit. Bovendien ontvang je een heerlijke warme winterjas van Peak Performance en bieden we technische ondersteuning tijdens de verschillende routes. Alles om jou warm te krijgen én te houden, met als ultieme doel dat onvergetelijke avontuur!

Informatieavond

Heb je nog vragen? Logisch, bezoek onze vrijblijvende informatieavond.
Benieuwd naar meer details van deze buitengewone reis? Heb je vragen over de routes, de accommodaties of de activiteiten die op het programma staan? Kom naar een van onze twee informatieavonden:

18 september – Harrie Arendsen Hengelo (Ov)
25 september – Nieuwenhuijse Zwolle

Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan dit avontuur.

Wacht niet te lang en meld je snel aan via de onderstaande knop, want vol is vol!

Onze partners

Logo Nieuwenhuijse
Volvo logo