Nieuwenhuijse Mountainbike Experience

Maak je klaar voor spannende klimmetjes en afdalingen die maar liefst 500 meter lang kunnen zijn! Voor de derde keer op rij organiseren we de Nieuwenhuijse Mountainbike Experience. Samen met de topatleten van het Stappenbelt Racing Team gaan we een uitdagend parcours verkennen op de Zuid Veluwe, waar we ook nog eens te gast zijn bij Specialized Nederland.

Wat kun je verwachten?

Bij de Nieuwenhuijse Mountainbike Experience krijg je de unieke kans om je mountainbike- of gravelvaardigheden te verbeteren onder begeleiding van de professionele renners van Stappenbelt Specialized Racing. Het programma van de dag zit boordevol actie, leren en plezier.

  • Techniektraining: Je leert essentiële technieken zoals het beheersen van je snelheid in bochten, het overwinnen van obstakels en het verbeteren van je balans en houding op de fiets.
  • Paden verkennen: Afhankelijk van je niveau, verken je verschillende terreinen, van uitdagende singletracks tot rotsachtige afdalingen. De pro’s geven onderweg waardevolle tips om je prestaties te verbeteren.

Aanmelden

Voor de Nieuwenhuijse Mountainbike Experience zijn er in totaal 120 plaatsen beschikbaar, verdeeld over drie tijdslots. Elk tijdslot biedt ruimte voor twee groepen: een groep voor mountainbikers en een groep voor gravelbikers. Kies een tijdslot om je in te schrijven. Daarnaast kun je maximaal één extra persoon aanmelden voor de Nieuwenhuijse Mountainbike Experience.

Let op: inschrijven kan tot 15 augustus. 

Locatie: Specialized Europe. Utrechtseweg 310, 6812 AR Arnhem
Datum: zaterdag 21 september 2024
Buffet: inbegrepen
Kosten: Kosteloos
Optioneel: Nieuwenhuijse fietsshirt (€ 30)

Groep 1

Aanvang: 9.00 uur
Buffet 12.45 uur

Groep 2

Aanvang: 12.00 uur
Buffet 15.45 uur

Groep 3

Aanvang: 15.00 uur
Buffet 18.45 uur

Locatie Stappenbelt Apeldoorn met Specialized fietsen en Volvo V60 van Volvo Nieuwenhuijse

Stappenbelt Apeldoorn

Bij de Specialized Brand Store van Stappenbelt vind je een uitgebreid assortiment aan Specialized fietsen, accessoires, kleding en schoenen. Ze bieden meer dan alleen producten: ze zijn er voor jou als gepassioneerde fietser en delen graag hun kennis en ervaringen met jou.

Je uitrusting nog niet compleet? Neem dan een kijkje op de webshop van Stappenbelt of kom langs in de winkel in Apeldoorn.

Zijn er leenfietsen beschikbaar?

Er zijn geen leenfietsen beschikbaar.

Wat moet ik zelf meenemen?

Je moet je eigen mountainbike, helm, bidon en kleding aangepast aan de weersomstandigheden meenemen. Wij raden je aan om Buienradar in de gaten te houden.

Hoe zwaar is het parcours?

We zorgen ervoor dat het parcours voor iedereen uitdagend, maar haalbaar is. Je wordt ingedeeld in een van de drie niveaugroepen, gebaseerd op hoe vaak je fietst. Na de techniektraining is het nog mogelijk om van niveau te wisselen.

Zijn er kleedkamers beschikbaar?

Ja, er zijn kleedkamers beschikbaar waar je je kunt omkleden en opfrissen.

Kan ik mijn fiets indien nodig afspoelen?

Ja, er is een mogelijkheid om je fiets af te spoelen.

Wat zijn de inschrijfkosten?

Voor Nieuwenhuijse en Harrie Arendsen klanten is de Nieuwenhuijse Mountainbike Experience kosteloos.

Is er een wachtlijst?

Indien het evenement volgeboekt is, kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen. Je krijgt automatisch bericht zodra er een plek beschikbaar komt. Het heeft geen zin om te informeren naar extra beschikbaarheid, want vol is vol.

Ik wil de naam van mijn ticket wijzigen

Je kunt dit eenvoudig zelf doen via de link in de e-mail. Tot 24 uur voorafgaand aan het evenement is het mogelijk om de naam op het ticket te wijzigen.

Ik kan toch niet komen, wat nu?

Je wordt verzocht om je ticket zelf te annuleren via de link in je bevestigingsmail. Op die manier wordt de plek automatisch weer beschikbaar gesteld voor iemand anders.