Nieuwenhuijse Moutainbike Experience

Pittige klimmetjes en afdalingen van wel 500 meter lang. We gaan voor de tweede keer de Nieuwenhuijse Stappenbelt mountainbike experience organiseren! Onder begeleiding van de toprenners van het Stappenbelt Racing Team leggen we een uitdagend parcours af op de Zuid Veluwe. Wij starten dit jaar van een bijzondere plek, wij mogen u namelijk verwelkomen bij het hoofdkantoor van Specialized Europe.

Exclusief voor onze klanten kunnen wij in samenwerking met het Stappenbelt Racing Team een geheel verzorgde clinic aanbieden, waarbij iedereen op zijn eigen niveau uitgedaagd wordt. Of u nu voor het eerst op de mountainbike rijdt of als gevorderde het maximale uit uw rijtechniek wilt halen, het kan allemaal. Met een Specialized mountainbike en de professionele begeleiding van het Stappenbelt Racing Team bestaat er haast geen betere mountainbike experience.  

Specialized Stappenbelt Racing

Het Stappenbelt Racing Team is een toonaangevend mountainbiketeam dat zich richt op het uitvoeren van wedstrijden op nationaal en internationaal niveau. Het team bestaat uit een mix van ervaren en talentvolle mountainbikers, die worden ondersteund door een professionele staf van trainers, mecaniciens en andere experts.

Het programma

Bij aankomst ontvangt u het hoogwaardige en speciaal ontworpen wielershirt. Op het parcours zullen we ervoor zorgen dat uw energiepeil op het juiste niveau blijft. Na de clinic is er ruimte om u op te frissen, om vervolgens te kunnen genieten van het buffet.

Let op: er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan tot 15 augustus. 


Locatie: Specialized Europe. Utrechtseweg 310, 6812 AR Arnhem  

Datum: zaterdag 23 september 2023  
Aanvang:  

  • Groep 1 om 9:00 uur / buffet om 12:45 uur 
  • Groep 2 om 12:00 uur / buffet om 15:45 uur 
  • Groep 3 om 15:00 uur / buffet om 18.45 uur

Kosten: Kosteloos 

Aftermovie vorige editie