Volvo XC40

Na het grote succes van de dit jaar geïntroduceerde nieuwe Volvo XC60 beleeft de nieuwe XC40 op wereldpremière. De nieuwe XC40 is het eerste model dat op het volledig nieuw door Volvo ontwikkelde Compact Modular Architecture (CMA) platform wordt gebouwd.

Express Yourself

Aan de hand van tientallen kleurencombinaties voor het exterieur én interieur is de nieuwe XC40 te personaliseren. “Van het begin af aan wilden we dat de nieuwe XC40 fris en onderscheidend zou zijn”, vertelt Thomas Ingenlath, Chief Design Officer bij Volvo Cars. “Een Volvo waarin kopers al hun creativiteit kunnen loslaten. XC40-rijders zijn geïnteresseerd in mode, design en cultuur. Ze willen daarom ook een Volvo die hun persoonlijkheid reflecteert. De nieuwe XC40 is die auto”.

De nieuwe Volvo XC40 kenmerkt zich door een krachtige uitstraling én ingenieuze interieurdetails. Standaard is deze nieuwste Zweed voorzien van de meest geavanceerde veiligheidssystemen.
De nieuwe XC40 is leverbaar vanaf € 39.975, als T3 benzinemotor met 156 pk (115 kW) en is per direct te bestellen.


€ 39.975 vanafprijs            € 529 lease p.m. vanaf           € 549 Private Lease (48 mnd / 10.000 km)

 

Vernieuwend interieur

De nieuwe XC40 zet in zijn klasse de maatstaf in ruimte, opbergmogelijkheden en functionaliteit. Zo zijn bijvoorbeeld de luidsprekers onder de voorruit in het dashboard geplaatst om de portiervakken te vergroten. “Tijdens het klantonderzoek werd duidelijk dat de meeste auto's tekortschieten wat betreft de opbergmogelijkheden van het interieur. Smartphones in de middenconsole schuiven tot vervelens toe heen en weer, bagage dreigt om te kieperen. Deze kleine irritaties wilden we oplossen”, zegt Louiza Atcheba, Model Brand Manager voor de Volvo 40-serie.

“De ontwikkeling van de nieuwe XC40 is voor een belangrijk deel gebaseerd op de ervaringen en meningen van klanten. Met de XC40 maken we een einde aan rommel in de auto. Een opgeruimd interieur zorgt voor een opgeruimd hoofd”, besluit Louiza Atcheba. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek mijn occasion

Bent u op zoek naar een occasion, die u niet terug vindt in onze lijst? Neem contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.


Ja