Volvo V60 Twin Engine

“De auto bezit een schoonheid die – zoals veel hedendaags Scandinavisch design – is geworteld in de natuur.”

De Volvo V60 Twin Engine, Dubbel genieten

Wij vinden dat milieubewustzijn niet ten koste hoeft te gaan van uw rijgenot. Onze plug-in hybrid V60 D6 Twin Engine AWD of D5 Twin Engine AWD versnelt van 0 tot 100 km/uur in nog geen zeven seconden bij een zeer lage CO2-uitstoot. Hij biedt drie Drive Modes: met PURE gebruikt u uitsluitend de elektromotor en rijdt u emissievrij. Met HYBRID gebruikt u zowel de dieselmotor als de elektromotor. POWER biedt u beide motoren op vol vermogen voor optimale, indrukwekkende aandrijfkracht met koppel en vierwielaandrijving (de dieselmotor stuurt de voorwielen aan, de elektromotor de achterwielen). En wilt u de prestaties van de V60 Twin Engine aanvullen met een nog sportiever uitstraling, ga dan voor de R-Design versie.

V60 Twin Engine vanaf € 49.995      Lease vanaf € 745 p/m      

      

 

Lease Edition

Kom naar onze showroom en laat je overtuigen door de Volvo V60 Twin Engine. Word verliefd op de plug-in hybrid V60 Lease Edition, voorzien van onder andere parkeerverwarming en verwarmbare voorstoelen. Maak een proefrit en ervaar zelf de uitgebalanceerde wegligging, met de standaard vierwielaandrijving en automaat.

 

Special Edition

De Special Edition is verkrijgbaar vanaf € 54.995 en voegt tal van unieke details toe aan de V60 Twin Engine. Het exterieur wordt gekenmerkt met Glossy Black elementen, 18” lichtmetalen velgen en Dual Xenon koplampen. In het interieur zien we sportstoelen met lederen bekleding, een elektrisch verstelbare bestuurderstoel en Piano Black inleg in het dashboard en de voorportieren. Bedien de parkeerverwarming/koeling met de Volvo On Call mobiele app. Bovendien kunt u met Volvo accessoires uw V60 Twin Engine nog verder personaliseren. 

Wilt u advies, neemt u dan gerust contact op met één van onze adviseurs.

 

Gecombineerd rijplezier

Naast de standaard rijk uitgeruste V60 Twin Engine en de nieuwe Editions, kunt u kiezen uit verschillende Lines, accessoires en twee efficiënte dieselmotoren. Met vierwielaandrijving, een gratis laadcheck en ECO training gaat u veilig en goed voorbereid op pad

Meer informatie

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder