Volvo V40 Cross Country

In- en exterieurwijzigingen voor modeljaar 2017

Nieuw gezicht voor Volvo V40 Cross Country  

Volvo voorziet de succesvolle V40 en V40 Cross Country van het nieuwe familiegezicht van Volvo. Voor modeljaar 2017 is het aanbod ook uitgebreid met nieuwe interieuropties en exterieurkleuren. 

De Volvo V40 Cross Country hebben een vernieuwde grille met het gemoderniseerde en visueel versterkte Volvo-logo. Voor modeljaar 2017 zijn ook de nieuwe Thor’s Hammer koplampen gemonteerd, waarmee de Volvo V40 Cross Country net zo zelfverzekerd overkomen als de nieuwe modellen uit de 90-serie.

V40 Cross Country vanaf € 28.995       Private Lease vanaf € 399 p/m

 

    

De beste eigenschappen van grotere Volvo's samengepakt in een compacte hatchback 

De Volvo V40 Cross Country is een eigentijdse en expressieve auto met een Scandinavische luxury-uitstraling, een kwalitatief hoogstaande look and feel en een afwerking tot in de kleinste details. De nieuwe V40 is toonaangevend in veiligheid en technieken die de bestuurder assisteren, inclusief het baanbrekende Pedestrian Detection met Full auto brake en diverse andere nieuwe opties.

Welk Volvo V40 Cross Country

De Volvo V40 Cross Country is leverbaar in 3 verschillende luxe-uitvoeringen, de Kinetic, Momentum en Summum. U kiest het luxe-niveau welke het prettigst bij u past.
De Volvo V40 Cross Country is verkrijgbaar met 3 krachtige benzine- en 3 zuinige dieselmotoren met vermogens uitéénlopend van 152 pk tot maar liefst 254 pk!! Al dan niet uitgerust in een automaat-uitvoering.
Wilt u advies, neemt u dan gerust contact op met één van onze adviseurs.

 

 

Nordic Editions

De Volvo V40 Cross country Nordic is standaard uitgerust voor elke winterse uitdaging. Ervaar het veilige gevoel van City Safety, ons automatische noodremsysteem. En maak het te allen tijde behaaglijk met de elektronisch geregelde airconditioning. Daarnaast wordt de V40 Cross CounrtyNordic geleverd met 16” lichtmetalen velgen.
Zie hier meer informatie over de V40 Nordic Editions

ACTIE! Private lease V40 Cross Country Nordic vanaf € 399 p/m.

Ontdek ons tijdelijke aanbod voor de Volvo V40 Cross Country die het voor particulieren nog verleidelijker maakt om in een nieuwe Volvo te rijden.
Zie hier meer informatie over het Private lease aanbod

 

Meer informatie

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder