Volvo V40

In- en exterieurwijzigingen voor modeljaar 2017

Nieuw gezicht voor Volvo V40   

De Volvo V40 en V40 Cross Country hebben een vernieuwde grille met het gemoderniseerde en visueel versterkte Volvo-logo. Voor modeljaar 2017 zijn ook de nieuwe Thor’s Hammer koplampen gemonteerd, waarmee de Volvo V40 en V40 Cross Country net zo zelfverzekerd overkomen als de nieuwe modellen uit de 90-serie.

V40 vanaf € 26.995          Lease vanaf € 419 p/m          Bijtelling vanaf € 193 p/m          Private Lease vanaf € 369 p/m

 

    

De beste eigenschappen van grotere Volvo's samengepakt in een compacte hatchback 

De Volvo V40 is een eigentijdse en expressieve auto met een Scandinavische luxury-uitstraling, een kwalitatief hoogstaande look and feel en een afwerking tot in de kleinste details. De nieuwe V40 is toonaangevend in veiligheid en technieken die de bestuurder assisteren, inclusief het baanbrekende Pedestrian Detection met Full auto brake en diverse andere nieuwe opties.

Welk Volvo V40

De Volvo V40 is leverbaar in 4 verschillende luxe-uitvoeringen, de Kinetic, Momentum, Summum en de sportieve R-design. U kiest het luxeniveau welke het prettigst bij u past.
De Volvo V40 is verkrijgbaar met 3 krachtige benzine- en 3 zuinige dieselmotoren met vermogens uitéénlopend van120 pk tot maar liefst 254 pk!! Al dan niet uitgerust in een automaatuitvoering.
Wilt u advies, neemt u dan gerust contact op met één van onze adviseurs.

 

 

Nordic Editions

De Volvo V40 Nordic is standaard uitgerust voor elke winterse uitdaging. Ervaar het veilige gevoel van City Safety, ons automatische noodremsysteem. En maak het te allen tijde behaaglijk met de elektronisch geregelde airconditioning. Daarnaast wordt de V40 Nordic geleverd met 16” lichtmetalen velgen.
Zie hier meer informatie over de V40 Nordic Editions

ACTIE! Private lease V40 Nordic vanaf € 369 p/m.

Ontdek ons tijdelijke aanbod voor de Volvo V40 die het voor particulieren nog verleidelijker maakt om in een nieuwe Volvo te rijden.
Zie hier meer informatie over het Private lease aanbod

 

Meer informatie

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder