De nieuwe Volvo S90

"Ontworpen voor controle -  Precisie en nauwkeurigheid bij elke aanraking."

De Volvo S90: Klassiek Volvo, opvallend modern

De Volvo S90 ondersteunt technologie zonder u te overweldigen. De geavanceerde functies werden stuk voor stuk ontwikkeld om elke rit te verbeteren, van de veiligheids-technologie om aanrijdingen te helpen voorkomen tot de T8 Twin Engine-motor, met zijn elektromotor en krachtige benzinemotor. Dit is hoe een moderne luxeberline moet zijn. Dit is de nieuwe Volvo S90.

De Volvo S90 vanaf € 47.495       Lease vanaf € 719 p/m  

 

    

Innovatieve technologieën 

De Volvo S90 is uitgerust met innovatieve technologie die slechts één doel heeft: uw leven gemakkelijker maken, en één principe: ze moet gemakkelijk te gebruiken zijn. Dankzij het grote touchscreen konden we het aantal knoppen tot een minimum beperken, en het portretformaat maakt lezen en door kaarten scrollen veel gemakkelijker. Run-off road Mitigation is een wereldprimeur die bijstuurt wanneer de wagen per ongeluk van de weg dreigt te raken. Dat is onze mensgerichte benadering van technologie – ten dienste van de bestuurder en de inzittenden.

De Volvo S90 standaard voorzien van Pilot Assist

Semi-autonoom rijden: De Volvo V90 Cross Country wordt standaard geleverd met IntelliSafe Assist. Waarbij Adaptieve Cruise Control, Distance Alert en de geavanceerde semi-autonome rijmodus Pilot Assist zijn inbegrepen. Hiermee bestuurt de auto zichzelf en volgt hij keurig de wegmarkeringen tot snelheden van zo’n 130 km/uur, zonder dat hij een andere auto hoeft te volgen. Pilot Assist is een volgende stap op weg naar een volledig zelfrijdende auto – een van de belangrijkste Volvo-innovaties voor de toekomst.

Bowers & Wilkins geluidssyteem

Voor velen zijn goede muziek en een natuurlijk geluid een belangrijk onderdeel van de rijervaring. Het speciaal door Bowers & Wilkins ontworpen audiosysteem bestaat uit een pakket krachtige luidsprekers, die stuk voor stuk uitblinken in een zeer natuurgetrouwe en gedetailleerde geluidsweergave.

Geluidsprestaties van formaat; Het Bowers & Wilkins-systeem bevat toonaangevende akoestische technologie – het resultaat van bijna vijftig jaar ontwikkeling in luidsprekerdesign. De hoogwaardige klasse D-versterker en de luidsprekers gaan naadloos op in de architectuur van het interieur en zijn met het oog op optimale akoestiek gepositioneerd.

Het indrukwekkende geluidssysteem van Bowers & Wilkins wordt optioneel geleverd op de nieuwe Volvo 90-serie.

S90 R-Design

Als u van rijden houdt, dan is de S90 R-Design de perfecte keuze voor u. Met zijn unieke karakter biedt de R-Design een actieve rijervaring met stijl, responsiviteit en controle. Een waaier aan designdetails geeft uw Volvo extra dynamiek en een sportievere, meer opvallende uitstraling.

De wagen valt vanuit alle hoeken op en geeft subtiel de belofte van een geweldige rijervaring aan. En u kunt ervan op aan dat de S90 R-Design aan al uw verwachtingen zal voldoen. U voelt het meteen als u plaatsneemt in de R-Designsportzetel, die omringd is met zorgvuldig vormgeven en expressieve designdetails.

Alles – van het R-Design-stuur met optionele schakelpaddles tot de Charcoal-dakbekleding – is erop gericht u te inspireren en de rijbeleving kracht bij te zetten. En voor een nog actievere, naadloze wegligging is de S90 R-Design voorzien van een geavanceerd sportchassis. 

  1. Het R-Design-sportstuur in geperforeerd fijn nappaleer met optionele schakelpaddles en het 12"-bestuurdersdisplay met vier grafische modi.
  2. De aluminium 21" Matt Black/Diamond Cut-velgen, voor de ultieme R-Design-ervaring (optioneel).
  3. De Carbon Fibre-inlegplaatjes dragen bij aan de dynamische hightechsfeer in uw S90 R-Design (optioneel).
  4. R-Designzijspiegelkappen met een contrasterende zilveren kleur.
  5. Het R-Design-interieur met R-Design-sportstuur, R-Design-versnellingspook en -versnellingspookhoes in geperforeerd fijn nappaleer met contrasterende stiksels, Sportzetels met exclusieve bekleding in fijn nappaleer (optioneel), Carbon Fibre-inlegplaatjes (optioneel) en met leder bekleed dashboard met contrasterende stiksels (optioneel).
  6. Geïntegreerde dubbele uitlaat voor een opvallende présence op de weg.
  7. De R-Design-grille in glanzend zwart met frame in Silk Metal-afwerking en de unieke onderste buitenste grilles accentueren het dynamische karakter van uw S90 R-Design.
    

Meer informatie

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder