De nieuwe Volvo V90

ELEGANT EN ZELFVERZEKERD

De nieuwe Volvo V90

 De Volvo Estate is een icoon. Met de komst van de nieuwe Volvo V90 begint het nieuwste hoofdstuk in een indrukwekkend portfolio.

                      

Zweedse luxe

Zowel het exterieur als interieur van de nieuwe Volvo V90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

 

                       

LICHT, RUIMTE EN ELEGANTIE

Comfortabel en oogstrelend

 De nieuwe Volvo V90 biedt comfort op allerlei manieren. Maar dat is niet het enige: het is ook een ware beleving voor de zintuigen.

Panoramisch Dak

Ervaar een subliem gevoel van licht en ruimte dankzij het glazen panoramische dak. Of het nu open of gesloten is, het verbindt u met de buitenwereld - ook wanneer u zich in de auto bevindt.

Climate Control

Met de vier zone climate control is het voor iedere inzittende zeer aangenaam vertoeven in de Volvo V90. Temperatuur op maat in een handomdraai.

Stoelen

Arriveer uitgerust op de plaats van bestemming. Dankzij de nieuwe voorstoelen die u het comfort geven dat u gewend bent van Volvo.

Verlichtng

Licht vormt een essentieel onderdeel van het ontwerp van de Volvo V90. Stap in en voel hoe de verlichting van het interieur bijdraagt aan een sfeervolle, rustgevende rijervaring.

 

De Volvo V90 is krachtig, zelfverzekerd en rustgevend. Het is een auto die u rijdt met trots.

MAXIMILIAN MISSONI - VICE PRESIDENT, EXTERIOR DESIGN

VOLDOEN AAN ALLE WENSEN

T8 Twin Engine

De Volvo V90 brengt met de T8 Twin Engine ultieme prestaties zonder compromissen. De Hybrid-modus geeft een vlotte en efficiënte ervaring in het alledaags rijden. In de Pure-modus rijdt u volledig elektrisch en vrijwel geruisloos. De Power-mode combineert benzine- en elektrische energie voor maximale prestaties.