De nieuwe Volvo S90

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden over bijvoorbeeld de prijzen of wanneer u de nieuwe Volvo S90 in levenden lijve in Nederland kunt aanschouwen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief over de nieuwe S90.

MELD U AAN

DE NIEUWE VOLVO S90

De volgende stap
Dit is de nieuwe Volvo S90. Een enorme stap op het gebied van dynamiek, performance en verfijning.

De schoonheid van eenvoud


Het elegante ontwerp van de nieuwe Volvo S90 belichaamt moderne Zweedse luxe. Eenvoudige, natuurlijke details, samengeweven met evenwicht en precisie. Scandinavië op haar mooist. Een samensmelting van luxe en design.

Ontworpen voor u

Een echte rijdersauto. Met het dashboard en de middenconsole naar u toegericht heeft u alles binnen handbereik en is de auto volledig op u afgestemd. Zelfs na enkele uren stapt u even ontspannen en uitgerust uit, als u instapte. Design en rij-ervaring in totale harmonie.

Nieuwe technieken

Evenals de vorig jaar gelanceerde XC90, laat de nieuwe Volvo S90 zich kenmerken door een groot aantal nieuwe technieken. Zo is de nieuwe S90 leverbaar met de 301 kW (410 pk) krachtige en zeer efficiënte T8 Twin Engine plug-in hybrid aandrijflijn. Onze Zweedse collega's hadden een duidelijk doel voor ogen om de nieuwe S90 te voorzien van één van de meest luxe Volvo-interieurs ooit en van een infotainmentsysteem waarmee de bestuurder altijd online is. Aan u om te oordelen of dit is gelukt.

De nieuwe S90 ademt zorgvuldigheid en aandacht die in het ontwerp is gelegd. Van het zeldzame Nordic hout, tot de subtiele contouren van de motorkap. Ieder detail weerspiegelt het echte, Scandinavische vakmanschap.

De kracht van innovatie

Wereldklasse in veiligheid, door de creativiteit en inventiviteit van onze ingenieurs.

City Safety

De nieuwe S90 herkent voetgangers, fietsers en - een wereldprimeur - grote dieren op de weg. Niet alleen in de stad, maar ook daarbuiten. Uw auto waarschuwt u en remt indien nodig, zelfs in het donker. Razendsnel calculeert de auto het risico op een aanrijding bij het benaderen van langzame of stilstaande voertuigen.

Pioniers in veiligheid

Nog een wereldprimeur: Volvo-technologie die weet wanneer u over de wegbelijning rijdt en van de weg af dreigt te raken. Ook op hogere snelheid. Die bijstuurt en u weer op veiliger terrein brengt.

Ondersteunende veiligheid

Er zijn momenten waarop een helpende hand rijden meer ontspannen en veiliger maakt. Pilot Assist behoudt automatisch de door u ingestelde snelheid of de afstand tot de auto voor u. En subtiele bijsturing houdt u binnen de lijnen van de wegmarkering.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden over bijvoorbeeld de prijzen of wanneer u de nieuwe Volvo S90 in levenden lijve in Nederland kunt aanschouwen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief over de nieuwe S90.
MELD U AAN