Volvo Nieuwenhuijse Apeldoorn: (055) 206 11 00
Volvo Nieuwenhuijse Deventer: (0570) 63 03 49
Nieuwenhuijse Heerde: (0578) 69 17 24
Volvo Nieuwenhuijse Meppel: (0522) 23 74 37
Volvo Nieuwenhuijse Raalte: (0572) 35 85 58
Volvo Nieuwenhuijse Zutphen: (0575) 52 72 22
Volvo Nieuwenhuijse Zwolle: (038) 455 88 88
Sluiten
Volvo Nieuwenhuijse ZoekenVolvo Nieuwenhuijse Zoeken
Volvo Nieuwenhuijse RoutebeschrijvingVolvo Nieuwenhuijse Routebeschrijving
Volvo Nieuwenhuijse Zoeken

 

Nieuwenhuijse specialized mountainbike experience 2020

Met een Specialized mountainbike (MTB), een groep fanatieke mountainbikers en de professionals van Stappenbelt Racing het bos in. Een exclusieve ervaring waarin professionele rijders u de fijne kneepjes van het mountainbiken leren. Dit doen we op een zeer uitdagend parcours van de prachtige Sallandse Heuvelrug. Beklim pittige heuvels met een stijgingspercentage tot 20% en stuur behendig langs afdalingen van meer dan 500 meter lang. Natuurlijk genieten we ondertussen ook van de prachtige omgeving.

 

Exclusieve clinic voor klanten van Volvo Nieuwenhuijse

Volvo Nieuwenhuijse heeft al jarenlang een nauwe verbondenheid met sport. Zo zijn we niet alleen partner van het schaatsteam Team Reggeborgh, maar ondersteunen we ook het Stappenbelt Specialized Racing Team. Dit MTB-team staat al jarenlang succesvol onder leiding van Apeldoorner Gert Stappenbelt.

 

We weten dat onder onze klanten het fietsen een zeer populaire sport is. Niet alleen op de weg, maar ook in de prachtige natuur rondom onze vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Heerde, Meppel, Raalte, Zutphen en Zwolle. Daarom hebben wij in samenwerking met het Stappenbelt Racing Team een exclusieve en geheel verzorgde clinic ontwikkeld. Tijdens deze clinic wordt de nadruk gelegd op uw vaardigheden. Of u nu voor het eerst op de MTB rijdt of als gevorderde het maximale uit uw rijtechniek wilt halen. De professionals van het Stappenbelt Racing Team nemen de begeleiding op zich. Een betere MTB experience bestaat er haast niet.

 

Gratis Specialized wielershirt

Bij aankomst ontvangt u een speciaal ontwikkeld Stappenbelt Specialized wielershirt. Onderweg zorgen we ervoor dat uw energiepijl op het juiste niveau blijft om een hongerklop te voorkomen. Na uw clinic kunt u in de natuur genieten van het buffet.

 

De Wilgenwaerd

De gehele dag zal plaatsvinden op en rond De Wilgenwaerd in Nijverdal. Daar zijn alle faciliteiten voorhanden die nodig zijn om de maximale experience te ervaren. Als u terugkomt van de Sallandse Heuvelrug, kunt u zich verfrissen bij De Wilgenwaerd. Uiteraard houden we alle restricties van het RIVM nauwlettend in de gaten. Na uw inschrijving informeren we u over eventuele aanpassingen waar we rekening mee dienen te houden.

Nieuwenhuijse MTB experience 2020

Nieuwenhuijse MTB experience 2020

Nieuwenhuijse MTB experience 2020

Locatie, datum en deelname

Locatie: De Wilgenweard, Sportlaan 6, 7443 RA Nijverdal

Datum: zaterdag 3 oktober 2020

Aanvang:

  • Groep 1 om 9:00 uur / buffet om 12:45 uur
  • Groep 2 om 12:00 uur / buffet om 15:45 uur
  • Groep 3 om 15:00 uur / buffet om 18:45 uur

Skogan Hotell Arvidsjaur Volvo Nieuwenhuijse

Zien wij u op 3 oktober in Nijverdal?

 

LET OP: dit is een uniek avontuur voor een geselecteerd aantal deelnemers (max 90!). Inschrijving is verplicht en kan uiterlijk tot 31 juli 2020. Gaat u 3 oktober 2020 met ons mee? Schrijf u dan in via onderstaand inschrijfformulier en reserveer meteen uw plek. Heeft u nog vragen? Mail deze dan gerust naar [email protected].

 

Inschrijfformulier

 

Uw gegevens


Gegevens voor het fietsen