Overzicht Volvo

Volvo verzekeren: de autoverzekering voor Volvo-liefhebbers

Met de Volvo Car Insurance kies je voor de autoverzekering voor Volvo-liefhebbers. We combineren pure zekerheid met de vrijheid om de verzekering op je eigen wensen af te stemmen. Zo bepaal je zelf wat het eigen risico wordt. Een ruime keuze in dekkingsvormen zorgt voor een autoverzekering van Volvo voor Volvo. Maak je de keuze voor de garantie van reparatie bij de Volvo-dealer, met het gebruik van originele Volvo-onderdelen, dan staat een vervangende Volvo voor je klaar. Een extra voordeel van Volvo Car Insurance.

Direct weten wat je (maandelijkse) verzekeringspremie wordt zodat je makkelijk kunt vergelijken? Bereken hier snel je verzekeringspremie. Neem bij vragen gerust contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Bereken premie
  • WAARDE REGELINGWAARDE REGELING
  • FLEXIBEL EIGEN RISICOFLEXIBEL EIGEN RISICO
  • BONUS BESCHERMINGBONUS BESCHERMING
  • AANTREKKELIJK GEPRIJSDAANTREKKELIJK GEPRIJSD

Voordelig je Volvo verzekeren

Je Volvo verzekert je eenvoudig en voor een scherp tarief bij Volvo Car Insurance. Verzekeringen voor nieuwe Volvo’s, Volvo’s uit de Recharge serie, occasions en met het keurmerk Volvo Selekt ontvangen in ieder geval 10% korting en andere voordelen.

Bereken premie
  • Recharged actie, 10% premiekorting voor het eerste jaar en gratis laadpaal meeverzekerd.
  • Selekt actie, 10% premiekorting voor het eerste jaar en extra Selekt clausules in de verzekering.
  • Gebruikte Volvo’s actie, 10% premiekorting voor het eerste jaar.

Naar eigen wens

We bieden drie verschillende hoofddekkingen; W.A., W.A. + beperkt Casco en W.A. Volledig Casco. Bij elke dekking is er de mogelijkheid om deze op je wensen af te stemmen. Een WA + Casco verzekering heeft naast de standaard casco verzekering die op basis van dagwaarde uitkeert ook de mogelijkheid om uit te breiden met:

  • 1 jaar nieuwwaarde/aanschafwaarde regeling (1 jaar geen afschrijving)
  • 2 jaar nieuwwaarde/aanschafwaarde regeling (2 jaar geen afschrijving)
  • 3 jaar nieuwwaarde/aanschafwaarde regeling (3 jaar geen afschrijving)

De boekwaarderegeling; voor je geleasede Volvo afschrijving op basis van de boekwaarderegeling van je leasemaatschappij. De financieringssaldo-verzekering; voor uw gefinancierde Volvo een extra verzekering voor uw openstaande financiering.

Persoonlijke online omgeving

Overzichtelijk al je gegevens en de polis op een plek. In je persoonlijke online omgeving kun je gemakkelijk je gegevens wijzigen, je polis aanpassen en eventuele schades melden. Schade gemeld? Dan vind je in de online omgeving ook alle correspondentie terug. Alles centraal in een omgeving, zo heb je alles bij de hand.

Adviseurs