Volvo leasen of financieren

Iedere Volvo-rijder kent dat gevoel: een nieuwe Volvo die je zit als een maatpak. Met zijn comfort, doordacht Zweeds design en ultieme veiligheid. Waarom zou je aan de financiering van uw nieuwe auto niet dezelfde hoge eisen stellen? Daarom is er Volvo Car Finance met financieringsproducten exclusief voor Volvo-rijders. Profiteer van meer flexibiliteit, meer helderheid en scherpe tarieven.

  • Transparante voorwaardenTransparante voorwaarden
  • Flexibele productenFlexibele producten
  • Eenvoudig te regelenEenvoudig te regelen
  • Scherpe tarievenScherpe tarieven

Private Lease je Volvo

Ook als particulier kunt u een nieuwe Volvo leasen. Kiest u voor Private lease, dan betaalt u een vast bedrag per maand voor een vaste looptijd. Het maandbedrag wordt bepaald door het aantal kilometers per jaar, de looptijd, het model en de uitvoering. Een gloednieuwe XC40 rijdt u al voor € 489,- per maand!

Meer informatie

Care by Volvo

Het is het alles-in-een auto abonnement van Volvo. Care by Volvo is in grote lijnen vergelijkbaar met abonnementen voor de smartphone of streamingsdiensten. Het is een flexibel abonnement, met een vast bedrag per maand, zonder lange termijn verplichtingen en geen BKR registratie. Binnen het abonnement hoef je alleen nog te tanken, want de rest is allemaal geregeld. Ander model of uitvoering? Met Care by Volvo is dit maandelijks aanpasbaar.

Meer informatie

Financial Lease

Financial Lease kan aantrekkelijk zijn als je ondernemer bent. Bij Financial Lease financier je het hele aankoopbedrag van je nieuwe of gebruikte Volvo (exclusief btw). Uw bedrijfskapitaal blijft dus beschikbaar voor andere investeringen. Omdat je intussen wel economisch eigenaar van de Volvo bent, wordt de auto op de balans geactiveerd. Anders dan bij Operational Lease zorg je bij deze leasevorm zelf voor onderhoud, verzekering enzovoort. De slottermijn, de maandtermijn en de looptijd worden afgestemd op jouw wensen.

Meer informatie

Operational Lease

Je bent ondernemer en wilt zorgeloos een nieuwe Volvo leasen. Het liefst heb je alle diensten in één overeenkomst, inclusief alle denkbare service-elementen. Reparaties, onderhoud, afschrijving, verzekering en de wegenbelasting wil je het liefst in één maandbedrag verwerkt hebben om niet voor verrassingen te staan. In deze situatie kunt kiezen voor Operational Lease. Deze leasevorm bestaat uit twee programma’s, namelijk Full Operational Lease en Netto Operational Lease. Lees de verschillen op onze Operational Lease pagina.

Meer informatie

Volvo Investeringsplan

Het Volvo Investeringsplan is een financiering met lage maandlasten. Het maandbedrag kunnen we laag houden door een slottermijn in de financiering te verwerken. In tegenstelling tot uw bank die deze mogelijkheid niet aanbiedt. Deze slottermijn is gebaseerd op de toekomstige waarde van uw Volvo. Doordat je deze slottermijn tijdens de looptijd niet aflost, zijn de maandlasten lager. Het maandbedrag kan nog verder teruggebracht worden door een aanbetaling of door de inruil van je huidige auto.

Huurkoop

Huurkoop (gespreide betaling) is misschien wel de populairste en meest klassieke manier om een nieuwe auto te financieren. En niet voor niets! Je leent het aankoopbedrag voor je nieuwe Volvo, of een deel daarvan. Dat betaal je in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met rente die tijdens de hele looptijd gelijk blijft. Die looptijd bepaal je in principe zelf en daarmee ook de hoogte van de maandelijkse aflossing. Zo kunt je de vaste maandbedragen makkelijk afstemmen op wat je per maand wilt besteden aan uw auto. Vervroegd aflossen kan ook, echter in een aantal gevallen wel tegen een vergoeding.