Volvo Nieuwenhuijse Apeldoorn: (055) 206 11 00
Volvo Nieuwenhuijse Deventer: (0570) 63 03 49
Nieuwenhuijse Heerde: (0578) 69 17 24
Volvo Nieuwenhuijse Meppel: (0522) 23 74 37
Volvo Nieuwenhuijse Raalte: (0572) 35 85 58
Volvo Nieuwenhuijse Zutphen: (0575) 52 72 22
Volvo Nieuwenhuijse Zwolle: (038) 455 88 88
Sluiten
Volvo Nieuwenhuijse ZoekenVolvo Nieuwenhuijse Zoeken
Volvo Nieuwenhuijse RoutebeschrijvingVolvo Nieuwenhuijse Routebeschrijving
Volvo Nieuwenhuijse Zoeken

Lease en financiering Volvo Nieuwenhuijse

Volvo Financiering

Iedere Volvo-rijder kent dat gevoel: een nieuwe Volvo die u zit als een maatpak. Met zijn comfort, doordacht Zweeds design en ultieme veiligheid. Waarom zou u aan de financiering van uw nieuwe auto niet dezelfde hoge eisen stellen? Daarom is er Volvo Car Finance met financieringsproducten exclusief voor Volvo-rijders. Profiteer van meer flexibiliteit, meer helderheid en scherpe tarieven.

 

Waarom uw auto financiëren via Volvo?

  • ✓ Transparante voorwaaarden
  • ✓ Flexibele producten
  • ✓ Eenvoudig te regelen
  • ✓ Scherpe tarieven

Bel mij terug


Private Lease

Ook als particulier kunt u een nieuwe Volvo leasen. Kiest u voor Private lease, dan betaalt u een vast bedrag per maand voor een vaste looptijd. Het maandbedrag wordt bepaald door het aantal kilometers per jaar, de looptijd, het model en de uitvoering. Een gloednieuwe XC40 rijdt u al voor € 449,- per maand!

 

Meer informatie Bekijk aanbod

 

Volvo Investeringsplan

Het Volvo Investeringsplan is een financiering met lage maandlasten. Het maandbedrag kunnen we laag houden door een slottermijn in de financiering te verwerken. In tegenstelling tot uw bank die deze mogelijkheid niet aanbiedt. Deze slottermijn is gebaseerd op de toekomstige waarde van uw Volvo. Doordat u deze slottermijn tijdens de looptijd niet aflost, zijn uw maandlasten lager. Het maandbedrag kan nog verder teruggebracht worden door een aanbetaling of door de inruil van uw huidige auto.

Huurkoop

Huurkoop (gespreide betaling) is misschien wel de populairste en meest klassieke manier om een nieuwe auto te financieren. En niet voor niets! U leent het aankoopbedrag voor uw nieuwe Volvo, of een deel daarvan. Dat betaalt u in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met rente die tijdens de hele looptijd gelijk blijft. Die looptijd bepaalt u in principe zelf en daarmee ook de hoogte van uw maandelijkse aflossing. Zo kunt u de vaste maandbedragen makkelijk afstemmen op wat u per maand wilt besteden aan uw auto. Vervroegd aflossen kan ook, echter in een aantal gevallen wel tegen een vergoeding.

 

Financial Lease Nieuwenhuijse

Financial Lease

Financial Lease kan aantrekkelijk zijn als u ondernemer bent. Bij Financial Lease financiert u het hele aankoopbedrag van uw nieuwe of gebruikte Volvo (exclusief btw). Uw bedrijfskapitaal blijft dus beschikbaar voor andere investeringen. Omdat u intussen wel economisch eigenaar van de Volvo bent, wordt de auto op uw balans geactiveerd. Anders dan bij Operational Lease zorgt u bij deze leasevorm zelf voor onderhoud, verzekering enzovoort. De slottermijn, de maandtermijn en de looptijd worden afgestemd op uw wensen en de rente ligt voor de hele looptijd vast. Kristalhelder, geen verrassingen.

Meer informatie Bekijk aanbod

 

Operational Lease

U bent ondernemer en wilt zorgeloos een nieuwe Volvo leasen. Het liefst heeft u alle diensten in één overeenkomst, inclusief alle denkbare service-elementen. Reparaties, onderhoud, afschrijving, verzekering en de wegenbelasting wilt u het liefst in één maandbedrag verwerkt hebben om niet voor verrassingen te staan. In deze situatie kunt kiezen voor Operational Lease. Deze leasevorm bestaat uit twee programma's, namelijk Full Operational Lease en Netto Operational Lease. Lees de verschillen op onze Operational Lease pagina.

 

Meer informatie Bekijk aanbod

Operational Lease Volvo Nieuwenhuijse

 

Financial Lease Nieuwenhuijse

Care by Volvo

Het is het alles-in-een auto abonnement van Volvo. Care by Volvo is in grote lijnen vergelijkbaar met abonnementen voor de smartphone of streamingsdiensten. Het is een flexibel abonnement, met een vast bedrag per maand, zonder lange termijn verplichtingen en geen BKR registratie. Binnen het abonnement hoeft u alleen nog te tanken, want de rest is allemaal geregeld. Care by Volvo komt met een proefperiode van 30 dagen en een opzegtermijn van drie maanden. Ander model of uitvoering? Met Care by Volvo is dit maandelijks aanpasbaar.

Meer informatie Bekijk aanbod

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Volvo Nieuwenhuijse

Contactgegevens