Volvo Nieuwenhuijse Apeldoorn: (055) 206 11 00
Volvo Nieuwenhuijse Deventer: (0570) 63 03 49
Nieuwenhuijse Heerde: (0578) 69 17 24
Volvo Nieuwenhuijse Meppel: (0522) 23 74 37
Volvo Nieuwenhuijse Raalte: (0572) 35 85 58
Volvo Nieuwenhuijse Zutphen: (0575) 52 72 22
Volvo Nieuwenhuijse Zwolle: (038) 455 88 88
Sluiten
Volvo Nieuwenhuijse ZoekenVolvo Nieuwenhuijse Zoeken
Volvo Nieuwenhuijse RoutebeschrijvingVolvo Nieuwenhuijse Routebeschrijving
Volvo Nieuwenhuijse Zoeken

 

Nieuwenhuijse Ice Drive Experience 2020

 

Välkommen!

Het is vrijdag 28 februari 2020 en u bent klaar voor een onvergetelijke ervaring. Vanuit Keulen vertrekt u richting het gemoedelijke vliegveld van Arvidsjaur. Hier wordt u hartelijk verwelkomd bij de Ice Drive ontvangstbalie in de ontvangsthal. Met warmgedraaide Volvo’s rijdt u zelf naar het ruim opgezette en luxe hotel in Zweedse stijl. Geniet van de luxe comfortabele kamers, de sauna, de gezellige bar en natuurlijk de prachtige natuur. De vaak grote hoeveelheden sneeuw zorgen voor een bijna sprookjesachtige plek.

 

Eenmaal gesetteld heeft u even de tijd om de omgeving te ontdekken om vervolgens aan te schuiven voor een heerlijk diner. Wellicht met wat gezonde spanning, want de volgende ochtend begint het echte werk: de Nieuwenhuijse Ice Drive Experience.

 

Driften op de ijsbaan!

Ice Drive Experience 2020 Driften op de ijsbaan

Op zaterdag gaan we na het ontbijt op weg naar een speciaal ijscircuit. Hier krijgen we eerst een uitleg van Nederlandstalige instructeurs om vervolgens zelf de baan op te gaan. De winterse omstandigheden zijn een mooie gelegenheid om de innovatieve Volvo veiligheidssystemen aan het werk te zien. Het duurt niet lang of u wordt al snel op de proef gesteld in de ijzige omstandigheden. Om even bij te komen lunchen we in een Kota, midden in de Zweedse natuur. Later in de middag vertrekken we naar een ijshotel voor ons diner. ’s Avonds rijden we weer terug naar het hotel, hopelijk rijdend met het noorderlicht boven ons. In het hotel aangekomen kunt u uw ervaringen nabespreken in de knusse bar of lekker bijkomen op uw kamer. Op naar de zondag!

Het sprookjeslandschap ontdekken.

Ice Drive Experience 2020 Het sprookjeslandschap ontdekken

De zondag wordt gebruikt om de prachtige Zweedse natuur echt te ontdekken. Dit doen we niet met de paardenkracht van de Volvo’s, maar met de kracht van 10 of 12 energieke huskyhonden. Met een huskytocht komen we op prachtige plekken waar we met de auto’s niet kunnen komen. Mocht een huskytocht niet snel genoeg gaan, dan kunt u er nog met een sneeuwscooter op uit trekken. Langs prachtige vergezichten met duizenden frozen trees kunt u vervolgens op een van de vele bevroren meren de machine eens écht flink op zijn staart trappen.

Nog een laatste keer...

Ice Drive Experience 2020 Volvo Nieuwenhuijse

Maandag 2 maart kent een vrij ochtendprogramma. Na het ontbijt kunt u nog met de Volvo’s het ijscircuit op of testrijden met de instructeurs op de openbare weg. Om 12 uur staat de lunch gepland, waarna we vertrekken richting het vliegveld. Bepakt met onvergetelijke herinneringen en nieuwe ervaringen.

Reisinformatie en kosten

Overnacht in het luxueuze Skogan Hotell Arvidsjaur.

De Nieuwehuijse Ice Drive Experience is geen volledige experience zonder de beste accommodatie. Natuurlijk is ook dat geregeld en het maakt ons exclusieve programma echt compleet. Geniet van de rust, sauna en het heerlijke eten. Geheel natuurlijk, in Zweedse stijl.

 

Ga met ons mee op dit unieke avontuur en geniet van een volledig verzorgd weekend:

  • Directe retourvlucht: Keulen - Arvidsjaur (incl. extra beenruimte),

    heen: vrijdag 28 februari 2020 – terug: maandag 2 maart 2020;

  • 3 overnachtingen* in een luxueuze hotel (vol pension, inclusief ontbijt, lunch en 3-gangen diner) exclusief eventuele consumpties;

  • Nieuwenhuijse Ice Drive Experience; les van instructeurs, ijscircuit, sneeuwscooter- en huskytocht.

  • Inclusief winteruitrusting: FXR thermopakken, laarzen, handschoenen, skibril en helm.

Voor dit unieke winterse avontuur betaalt u een totaalbedrag van €2950,- per persoon.

*Het verblijf is op basis van een tweepersoonskamer. Eenpersoonskamer op aanvraag beschikbaar tegen een meerprijs van €250,-.

 

Skogan Hotell Arvidsjaur Volvo Nieuwenhuijse

Gaat u met ons mee?

 

Dit unieke avontuur wilt u niet missen! Gaat u 28 februari 2020 met ons mee? Geef via onderstaand inschrijfformulier uw interesse aan of reserveer meteen uw plek. Heeft u nog vragen? Mail deze dan gerust naar [email protected].

 

 

Ja, ik wil mee!