Volvo Nieuwenhuijse Night – Drive-in Cinema

Op vrijdag 14 oktober 2022 organiseren wij speciaal voor Volvo-rijders een filmavond bij de bekende Drive-in cinema van Apeldoorn! Onderuit gezakt in je eigen Volvo, een megascherm en het geluid via je autoradio. En dan worden de lekkerste drankjes en snacks ook nog eens bij je auto afgeleverd. Drive-in Cinema wordt dit jaar op een nieuwe plek georganiseerd, namelijk op het 2e parkeerterrein van de Julianatoren aan de J.C. Wilslaan in Apeldoorn. Midden in het bos staat ons niets in de weg van een heerlijk rustig avondje film kijken! 

De opbrengst van dit evenement gaat naar een goed doel: Stichting kLEEF. Nieuwenhuijse draagt hier graag aan bij! Wij nemen daarom de kosten voor een ticket (t.w.v. 25 euro) voor onze rekening en nodigen u gratis uit om samen met ons deze film te komen kijken. En hoe leuk is het om als Volvo-liefhebbers met uitsluitend Volvo’s met elkaar te kunnen genieten van dit evenement?!

15 september 2022

Leestijd: 3 minuten

Films en tickets

Op vrijdag 14 oktober draaien er maar liefst 2 mooie films waar je uit kan kiezen. Wil jij hierbij zijn? Meld je dan hier gratis aan en geniet samen met ons van een mooie Volvo Nieuwenhuijse Filmavond! Wij zullen je een filmticket EN voucher voor een bak gratis popcorn toesturen. 

Om 19:30 uur: De Piraten van Hiernaast 2

Ga met het gezin naar een leuke familiefilm en ervaar de magie van een Drive-in cinema! 

Tickets aanvragen

Om 21:30 uur: Grease

Liever romantisch met je partner of gezellig met vrienden naar de film? Kom dan naar een van de meest bekende filmklassiekers: Grease! De perfecte film om te kijken bij een Drive-in cinema. 

Vol geboekt

Let op: Wij willen graag voorkomen dat er lege plekken ontstaan door mensen die toch niet komen. Meld je dus aan als je echt zeker weet dat je komt. Kom je er na aanmelden achter dat je toch verhinderd bent? Geef dit dan z.s.m. aan ons door zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken met jouw plek! Voor de aanmeldingen geldt vol = vol en exclusief voor Volvo-rijders.

Wat is stichting kLEEF?

Stichting ‘kLEEF! is een laagdrempelig inloophuis voor mensen die zelf kanker hebben (gehad) of met deze ziekte worden geconfronteerd.

Heb je of iemand die je liefhebt kanker? Dan kun je bij ons lotgenoten ontmoeten en ervaringen delen. Over leven met kanker. Of over het omgaan met kanker als je partner, vriend(in) of familielid ziek is. Of over het gemis als een dierbare overleden is.

Kanker zet je leven en dat van iedereen om je heen op zijn kop. In het begin beheersen onderzoek en behandeling je leven, maar daarna komt het dagelijkse bestaan weer op gang. Je bent misschien moe of je hebt last van bijwerkingen. Je ervaart onmacht en voelt zich onbegrepen. Kortom, hoe leeft je verder met of na kanker?

Met al je vragen kunt in ons inloophuis terecht. Deskundige gastvrouwen en gastheren hebben ruim de tijd voor je in een veilige omgeving. Je kunt ook meedoen aan activiteiten, gespreksgroepen en spreekuren.

Veelgestelde vragen

Over het evenement

Je weet vast wat een drive-in cinema is: een bioscoop waar je met de auto naartoe gaat en waar je vanuit je auto een film gaat bekijken. Op het 2e parkeerterrein van de Julianatoren aan de J.C. Wilslaan staat een heel erg groot scherm waar alle auto’s in waaiervorm voor worden geplaatst. We zorgen ervoor dat iedereen het scherm goed kan zien.

Hoe laat moet ik er zijn?

Op je ticket en op de website vind je de tijden waarop de film start. Omdat we iedereen met de auto het terrein op moeten helpen hebben we echter ruim de tijd nodig voor de start van de film om dit in goede banen te leiden. Wees daarom ruim om tijd aanwezig. Sterker nog: kom lekker vroeg! We hebben namelijk het terrein gezellig aangekleed, er zijn snacks en er is een bar.

Hoeveel kost een ticket?

Normaal gesproken is de prijs van € 25,- per auto. Maar voor Volvo-rijders is het via Nieuwenhuijse kosteloos. Je mag zelf weten met hoeveel mensen je komt in die auto. Let wel op dat de film het beste te zien is vanaf de voorste stoelen. Meer dan drie personen in de auto is wel erg gezellig, maar niet optimaal voor het volgen van de film. Maar het mag natuurlijk wel!

Geluid van de film

Een film kijk je natuurlijk met goed geluid. Om ervoor te zorgen dat iedereen dit geluid goed kan horen luister je dit gewoon in je eigen auto. Daarvoor hoef je alleen maar de radio aan te zetten. We zenden het geluid van de film uit op een FM frequentie. Zo kun je de film altijd goed volgen.

Eten en drinken

Van ons krijg je een popcorn voucher om in te wisselen bij de Drive-in Cinema Apeldoorn. Voor en tijdens de film kun je bij Drive-in Cinema Apeldoorn een drankje, bak popcorn en andere snacks kopen. Dit kan ook tijdens de film door je alarmlichten aan te zetten. De butlers komen dan zo snel mogelijk naar je toe. Bij Drive-in Cinema kun je betalen met cash of je pinpas.

Goed doel

Met een bezoek aan Drive-in Cinema Apeldoorn bezorg je niet alleen jezelf een leuke tijd; de opbrengst van dit evenement gaat naar een goed doel. Dit jaar Stichting kLeef!