Miglia Daventria 2023: Nieuwenhuijse Zero Emission Klasse

Na jaren alleen onze naam aan het prachtige event te verbinden kriebelde het naar meer. Dus dit jaar zijn we de troste sponsor van de Zero-emission klasse. Speciaal voor elektrische en waterstof auto’s. Als medeorganisator bieden wij een beperkt aantal plaatsen aan waar wij een deel van de kosten op ons nemen. Lees snel verder voor meer informatie en schrijf je in.

24 april 2023

Leestijd: 5 minuten

Nieuwenhuijse Zero Emission

Je kan er niet omheen in de autowereld. De elektrificatie, ook als Nieuwenhuijse zetten wij samen met Volvo hier vol op in. Daarom zijn wij dan ook samen met de Miglia Daventria de initiatiefnemer van de Zero Emission Klasse. De Miglia Daventria vindt plaats op zaterdag 27 mei.

De Miglia Daventria wordt uitgezet door een professionele uitzetter. Een leger van ervaren Stewards – allemaal vrijwilliger – staat klaar om de deelnemers te ontzorgen en met volle teugen te laten genieten van het rally-evenement. Voor de pechvogels is er een technische service wagen met vakbekwaam personeel, die je als het enigszins kan weer aan het rijden brengt.

Het goede doel
Naast een geweldige dag steun je met jouw deelname het goede doel. Ook deze editie is weer gekozen voor het Nationale Fonds Kinderhulp. Lees hier meer over het goede doel en waar zij het opgehaalde geld voor inzetten.

Kosten

Als hoofdsponsor van de Zero Emission Klasse kunnen wij een beperkt aantal klanten tegen een gereduceerd tarief mee laten rijden in onze klasse.

Het normale tarief van de Zero-emission klasse bedraagt € 325 per equipe (bestuurder en navigator). Voor vijftien klanten kunnen wij dit tegen een gereduceerd tarief aanbieden van € 170 (voor 2 personen). Schrijf je snel in, want vol is vol.

Klik hier om te zien wat allemaal inbegrepen is voor de € 170.

Wat is er allemaal inbegrepen?

  • Een navigatietraining bij MAX’S Mobility op maandag 22 mei om 19.00 uur
  • Bij aankomst ontvangt u koffie, thee en lekkernijen
  • U krijgt al het benodigde kaartmateriaal voor de rally en een rallytas vol met verrassingen
  • De prachtige rally is uitgestippeld door Rutger Kwant, ondersteund door vrijwilligers.
  • Bij de koffielocatie kunt u genieten van koffie
  • Op de lunch locatie staat een volledig verzorgde lunch voor u klaar
  • Op de finishlocatie wordt een dinerbuffet geserveerd (inclusief 2 drankjes per extra deelnemer)
  • U ontvangt schriftelijke uitleg om de volgende keer nog beter te kunnen scoren.

Wat is de Miglia Daventria?

De Miglia Daventria is de Deventer tegenhanger van de de beroemde Mille Miglia rally van Brescia naar Rome en terug. Géén 1000 ‘miglia’ in Italië maar wel een prachtige, goed georganiseerde kwaliteitsrally op één dag in de landschappen (in een wijde kring) rond Deventer. Georganiseerd door Rotary Deventer.

De Miglia Daventria wordt uitgezet door een professionele uitzetter. Een leger van ervaren Stewards – allemaal vrijwilliger – staat klaar om de deelnemers te ontzorgen en met volle teugen te laten genieten van het rally-evenement. Voor de pechvogels is er een technische service wagen met vakbekwaam personeel, die je als het enigszins kan weer aan het rijden brengt.

Kinderhulp

Net als voor de Miglia Daventria X en XI, is als het goede doel van de Miglia Daventria XII gekozen voor: het Nationaal Fonds Kinderhulp.

De bijdrage van de Miglia Daventria XII wordt (weer) aangewend voor steun aan Deventer kinderen in armoede. Voor simpele dingen, als een fiets, een bril, een jas, zwemles, een dagje erop uit of een laptop t.b.v. school. Simpele dingen, maar die er voor deze kinderen anders niet inzitten. Dingen die voorkomen of herstellen dat kinderen buitengesloten worden. Dingen die maken dat zij er ook bij horen.