Pulsar Plus Wallbox

Wallbox Pulsar Plus: compact en krachtig

Compact, krachtig, een geïntegreerde 7 meter kabel en laden tot 22 kW. Het maakt de Wallbox Pulsar Plus de ideale keuze voor jouw huis. Met een snelle blik is de Pulsar Plus af te lezen en weet je of het laden voltooid is. De Pulsar Plus is voorzien van DC-lekbescherming en Slim Laden, wat jouw elektriciteitsgebruik meet en bijstelt voor de beste laadsnelheid.

€ 1.253,22

Vaste kabel
7 meter

Laden tot
22 kW

DC-
lekbescherming

Slim
Laden

Laat je niet misleiden door het compacte ontwerp van de Pulsar Plus. Het is namelijk een krachtige Wallbox, geschikt voor 3-fase aansluitingen en kan dan ook laden met maximaal laadvermogen van 22 kW. Hierdoor bent u direct klaar voor de toekomst.

Opladen hoeft niet moeilijk te zijn, dit laat de Pulsar Plus dan ook zien. Plug de kabel in uw auto en de rest gaat vanzelf. De statuslamp geeft aan of de accu al volledig is opgeladen of dat het laadproces nog bezig is.

De Wallbox Pulsar Plus lader wordt standaard geleverd met een Wifi- en Bluetooth-verbinding. Met behulp van de gebruikersvriendelijke Wallbox app kunt u op die manier verbinding maken met de lader en zo gebruik maken van diverse handige functies.

Slim Laden

De beste laadoplossing is eenvoudig, snel en altijd op de hoogte van jouw stroomverbruik. Dit noemen wij Slim Laden en dat begint thuis. Slim Laden meet namelijk het stroomverbruik, weet wat er beschikbaar is en past dit toe op het laden van de auto voor de beste laadsnelheid.

Voorbeeld

Je woont in een middelgrote woning en je huishouden bestaat uit vier gezinsleden, waarvan twee kinderen. De netaansluiting is 3x 25 ampère. Dit betekent dat je een vermogen van circa 17 kW tot je beschikking hebt.

Je stroomverbruik schommelt gedurende de dag. In de ochtend ligt het verbruik wat hoger door apparaten zoals de waterkoker, koffiezetapparaat en de tv voor het journaal. Als je in de middag aan het werk bent is het rustiger in huis en is het verbruik lager. Na een werkdag is het in de avond tijd om te ontspannen en neemt het verbruik weer toe. De lichten zijn aan in huis, je gebruikt de kookplaat en afzuigkap, je kijkt tv en de kinderen zitten achter de computer. Slim Laden meet continu je energieverbruik en weet zo altijd wat er beschikbaar is voor het laden van jouw auto. Door gebruik te maken van Slim Laden, slaan de stoppen niet door en laadt jouw auto altijd met het maximaal laadvermogen dat beschikbaar is.

Adviseurs

Vraag informatie aan over onze laadoplossingen

Installatiepartners

Voor de installatie van jouw laadpunt werken wij samen met lokale specialisten. Daarvoor hebben wij Hollander Techniek in Apeldoorn en Nooter Installatie in Zwolle geselecteerd. Met onze installatiepartner kun je een vrijblijvende afspraak maken voor een telefonisch oriëntatiegesprek voor een Wallbox bij jouw thuis.

Oriëntatiegesprek

Onze installatiepartners kijken graag samen met je naar wat er in huis nog nodig is om thuis te laden. Dit is vaak al te zien aan de hand van enkele foto’s. Je wordt hiervoor gebeld en tijdens dit gesprek kun je natuurlijk ook nog vragen stellen.

Dit kun je voorafgaande het oriëntatiegesprek alvast doen:

  • Maak enkele foto’s van de meterkast
  • Maak foto’s van de voorkeursplek voor de Wallbox
  • Meet de afstand van de meterkast tot de te plaatsen Wallbox
  • Controleer de WiFi-ontvangst op de voorkeursplek

Apeldoorn, Raalte en Zutphen

Hollander techniek
Bezoek website
055 368 11 11

Meppel en Zwolle

Nooter
Bezoek website
038 453 16 22

Ontdek de andere Wallboxen

Commander 2s

5 meter vaste kabel | RFID-kaartlezer
€ 1.271,37

Copper SB Wallbox

Copper SB

Socket | RFID-kaartlezer
€ 1.160,39

Prijzen zijn inclusief btw