Copper SB Wallbox

Wallbox Copper SB: maximale flexibiliteit

Maximale flexibiliteit, het paradepaardje op het gebied van design en net zo krachtig. De Copper SB beschikt over een universele socket en daardoor is de lader bruikbaar voor zowel type 1 als type 2 auto’s. De Copper SB is daarmee uitermate geschikt voor thuis, op het werk of gedeeld gebruik. Geef meerdere gebruikers toegang via zowel RFID-kaarten als de MyWallbox app.

€ 1.160,39

Universele
socket

Laden tot
22 kW

DC-
lekbescherming

Slim Laden &
RFID-kaartlezer

De Wallbox Copper SB is een perfecte lader voor thuis, maar ook zakelijk. De Copper SB heeft een maximaal laadvermogen van 22 kW, daardoor is de Wallbox Copper SB ook voor de nieuwste elektrische auto’s geschikt en bent u klaar voor de toekomst.

De Copper SB gaat op in iedere omgeving door het strakke en neutrale design. Daarom kwam de Copper SB ook als winnaar uit de bus bij de Reddot Award. De Copper SB werd geprezen voor zijn design, gebruiksgemak en functionaliteiten.

De bediening van de Wallbox Copper SB, gaat via de Wallbox-app of met een laadpas (met RFID-autorisatie). De Wallbox-app biedt diverse handige functies waarmee u de laadsessies eenvoudig kunt inzien, beheren en plannen.

RFID-kaartlezer

Geef andere mensen toegang tot jouw Wallbox met een RFID-kaartlezen of myWallbox app. Met de RFID kaartlezer kies je wie toegang krijgt tot je oplader en met de myWallbox-app maak je eenvoudig verbinding met de oplader.

Zonnepanelen

Heb je op dit moment zonnepanelen? Dan is dit perfect te combineren met de Copper SB. Geef in de Wallbox app aan je volledig met zonne-energie wilt laden of een mix van het net en zonne-energie.

Power Sharing

Heb je meerdere Wallboxen? Dan zorgt Power Sharing ervoor dat het beschikbare vermogen optimaal over meerdere laders wordt verdeeld. Dit is vooral handig bij bedrijfsmatige toepassingen.

Slim Laden

De beste laadoplossing is eenvoudig, snel en altijd op de hoogte van jouw stroomverbruik. Dit noemen wij Slim Laden en dat begint thuis. Slim Laden meet namelijk het stroomverbruik, weet wat er beschikbaar is en past dit toe op het laden van de auto voor de beste laadsnelheid.

Voorbeeld

Je woont in een middelgrote woning en je huishouden bestaat uit vier gezinsleden, waarvan twee kinderen. De netaansluiting is 3x 25 ampère. Dit betekent dat je een vermogen van circa 17 kW tot je beschikking hebt.

Je stroomverbruik schommelt gedurende de dag. In de ochtend ligt het verbruik wat hoger door apparaten zoals de waterkoker, koffiezetapparaat en de tv voor het journaal. Als je in de middag aan het werk bent is het rustiger in huis en is het verbruik lager. Na een werkdag is het in de avond tijd om te ontspannen en neemt het verbruik weer toe. De lichten zijn aan in huis, je gebruikt de kookplaat en afzuigkap, je kijkt tv en de kinderen zitten achter de computer. Slim Laden meet continu je energieverbruik en weet zo altijd wat er beschikbaar is voor het laden van jouw auto. Door gebruik te maken van Slim Laden, slaan de stoppen niet door en laadt jouw auto altijd met het maximaal laadvermogen dat beschikbaar is.

Adviseurs

Vraag informatie aan over onze laadoplossingen

Installatiepartners

Voor de installatie van jouw laadpunt werken wij samen met lokale specialisten. Daarvoor hebben wij Hollander Techniek in Apeldoorn en Nooter Installatie in Zwolle geselecteerd. Met onze installatiepartner kun je een vrijblijvende afspraak maken voor een telefonisch oriëntatiegesprek voor een Wallbox bij jouw thuis.

Oriëntatiegesprek

Onze installatiepartners kijken graag samen met je naar wat er in huis nog nodig is om thuis te laden. Dit is vaak al te zien aan de hand van enkele foto’s. Je wordt hiervoor gebeld en tijdens dit gesprek kun je natuurlijk ook nog vragen stellen.

Dit kun je voorafgaande het oriëntatiegesprek alvast doen:

  • Maak enkele foto’s van de meterkast
  • Maak foto’s van de voorkeursplek voor de Wallbox
  • Meet de afstand van de meterkast tot de te plaatsen Wallbox
  • Controleer de WiFi-ontvangst op de voorkeursplek

Apeldoorn, Raalte en Zutphen

Hollander techniek
Bezoek website
055 368 11 11

Meppel en Zwolle

Nooter
Bezoek website
038 453 16 22

Ontdek de andere Wallboxen

Commander 2s

5 meter vaste kabel | RFID-kaartlezer
€ 1.271,37

Pulsar Plus Wallbox

Pulsar Plus

7 meter vaste kabel | Compact
€ 1.253,22

Prijzen zijn inclusief btw