Wallbox Commander 2s: zakelijk sterk

Zakelijk sterk, de Commander 2s is de lader voor iedereen die zorgeloos wil laden. De Commander 2s beschikt over een vaste kabel van 5 meter waardoor je direct kan beginnen met laden. De Commander 2s leveren wij compleet met Slim Laden en een stekker houder. Met automatisch verrekenen, Power sharing en een inbegrepen myWallbox Business licentie kom de Commander 2s zakelijk helemaal tot zijn recht.

€ 1.271,37

Vaste kabel
5 meter

Laden tot
22 kW

myWallbox
Business

Slim Laden &
RFID-kaartlezer

De Wallbox Commander 2s is een perfecte lader voor zakelijk gebruik. De Commander 2s heeft een maximaal laadvermogen van 22 kW, daardoor is de Commander 2s ook voor de nieuwste elektrische auto’s geschikt en bent je klaar voor de toekomst.

De Wallbox Commander 2s heeft een tijdloos ontwerp en gaat op in elke omgeving. Ondanks het simpele ontwerp barst de Commander 2s van functionaliteiten zoals een RFID-kaartlezer, Slim Laden en Power Sharing.

Met de Commander 2s heeft u altijd inzicht in de kosten van het laden. De gratis app van Wallbox biedt maandelijkse overzichten waarmee je kunt zien hoeveel kosten je hebt gemaakt voor het opladen van de auto.

Wilt je de laadkosten voor het thuis laden verrekenen met jouw werkgever of je eigen bedrijf? Of wil je de lader beschikbaar stellen voor bezoekers om tegen een tarief te laden?  Dit is allemaal mogelijk met de Commander 2s

Inzicht

Met de Commander 2s heb je altijd inzicht in de kosten van het laden. De gratis app van Wallbox biedt maandelijkse overzichten waarmee u kunt zien hoeveel kosten je hebt gemaakt voor het opladen van uw auto.

Zonnepanelen

Heb je op dit moment zonnepanelen? Dan is dit perfect te combineren met de Commander 2s. Geef in de Wallbox app aan je volledig met zonne-energie wilt laden of een mix van het net en zonne-energie.

Power Sharing

Heb je meerdere Wallboxen? Dan zorgt Power Sharing ervoor dat het beschikbare vermogen optimaal over meerdere laders wordt verdeeld. Dit is vooral handig bij bedrijfsmatige toepassingen.

Slim Laden

De beste laadoplossing is eenvoudig, snel en altijd op de hoogte van jouw stroomverbruik. Dit noemen wij Slim Laden en dat begint thuis. Slim Laden meet namelijk het stroomverbruik, weet wat er beschikbaar is en past dit toe op het laden van de auto voor de beste laadsnelheid.

Voorbeeld

Je woont in een middelgrote woning en je huishouden bestaat uit vier gezinsleden, waarvan twee kinderen. De netaansluiting is 3x 25 ampère. Dit betekent dat je een vermogen van circa 17 kW tot je beschikking hebt.

Je stroomverbruik schommelt gedurende de dag. In de ochtend ligt het verbruik wat hoger door apparaten zoals de waterkoker, koffiezetapparaat en de tv voor het journaal. Als je in de middag aan het werk bent is het rustiger in huis en is het verbruik lager. Na een werkdag is het in de avond tijd om te ontspannen en neemt het verbruik weer toe. De lichten zijn aan in huis, je gebruikt de kookplaat en afzuigkap, je kijkt tv en de kinderen zitten achter de computer. Slim Laden meet continu je energieverbruik en weet zo altijd wat er beschikbaar is voor het laden van jouw auto. Door gebruik te maken van Slim Laden, slaan de stoppen niet door en laadt jouw auto altijd met het maximaal laadvermogen dat beschikbaar is.

Adviseurs

Vraag informatie aan over onze laadoplossingen

Installatiepartners

Voor de installatie van jouw laadpunt werken wij samen met lokale specialisten. Daarvoor hebben wij Hollander Techniek in Apeldoorn en Nooter Installatie in Zwolle geselecteerd. Met onze installatiepartner kun je een vrijblijvende afspraak maken voor een telefonisch oriëntatiegesprek voor een Wallbox bij jouw thuis.

Oriëntatiegesprek

Onze installatiepartners kijken graag samen met je naar wat er in huis nog nodig is om thuis te laden. Dit is vaak al te zien aan de hand van enkele foto’s. Je wordt hiervoor gebeld en tijdens dit gesprek kun je natuurlijk ook nog vragen stellen.

Dit kun je voorafgaande het oriëntatiegesprek alvast doen:

  • Maak enkele foto’s van de meterkast
  • Maak foto’s van de voorkeursplek voor de Wallbox
  • Meet de afstand van de meterkast tot de te plaatsen Wallbox
  • Controleer de WiFi-ontvangst op de voorkeursplek

Apeldoorn, Raalte en Zutphen

Hollander techniek
Bezoek website
055 368 11 11

Meppel en Zwolle

Nooter
Bezoek website
038 453 16 22

Ontdek de andere Wallboxen

Copper SB Wallbox

Copper SB

Socket | RFID-Kaarlezer
€1.160,39

Pulsar Plus Wallbox

Pulsar Plus

7 meter vaste kabel | Compact
€1.253,22

Prijzen zijn inclusief btw