Nieuwenhuijse laadoplossingen

Een geavanceerde Volvo verdient een slim oplaadsysteem met een net zo’n geavanceerde technologie. Gecombineerd met een prachtig design maken de laadsystemen van Wallbox voor je de beste keuze. Met Wallbox en een goede installatie ben je bovendien meteen klaar voor de toekomst. Het maximale laadvermogen (AC) van een volledig elektrische Volvo is nu nog 11 kW, terwijl Wallbox klaar is voor laden tot 22 kW. De slimme laders van Wallbox bieden een volledige laadoplossing. Klein maar krachtig, vol met geavanceerde technologie en flexibiliteit voor wanneer het nodig is.

Wallbox bundels

Wij geloven in het leveren van een totaaloplossing en dat doet onze Wallbox bundel. Hiermee ben je niet alleen klaar voor het laden van nu, maar ook voor het laden in de toekomst. In de bundel zit ook de Slim Laden-module, daarmee heb je thuis altijd de beste laadsnelheid. De laadkabel rol je eenvoudig op in de bijgeleverde kabelhouder.

Pulsar Plus Wallbox

Pulsar Plus

7 meter vaste kabel | Compact
€ 1.253,22

Copper SB Wallbox

Copper SB

Socket | RFID-kaartlezer
€ 1.160,39

Slim Laden

De beste laadoplossing is eenvoudig, snel en altijd op de hoogte van jouw stroomverbruik. Dit noemen wij Slim Laden en dat begint thuis. Slim Laden meet namelijk het stroomverbruik, weet wat er beschikbaar is en past dit toe op het laden van de auto voor de beste laadsnelheid.

Voorbeeld

Je woont in een middelgrote woning en je huishouden bestaat uit vier gezinsleden, waarvan twee kinderen. De netaansluiting is 3x 25 ampère. Dit betekent dat je een vermogen van circa 17 kW tot je beschikking hebt.

Je stroomverbruik schommelt gedurende de dag. In de ochtend ligt het verbruik wat hoger door apparaten zoals de waterkoker, koffiezetapparaat en de tv voor het journaal. Als je in de middag aan het werk bent is het rustiger in huis en is het verbruik lager. Na een werkdag is het in de avond tijd om te ontspannen en neemt het verbruik weer toe. De lichten zijn aan in huis, je gebruikt de kookplaat en afzuigkap, je kijkt tv en de kinderen zitten achter de computer. Slim Laden meet continu je energieverbruik en weet zo altijd wat er beschikbaar is voor het laden van jouw auto. Door gebruik te maken van Slim Laden, slaan de stoppen niet door en laadt jouw auto altijd met het maximaal laadvermogen dat beschikbaar is.

Installatiepartners

Voor de installatie van jouw laadpunt werken wij samen met lokale specialisten. Daarvoor hebben wij Hollander Techniek in Apeldoorn en Nooter Installatie in Zwolle geselecteerd. Met onze installatiepartner kun je een vrijblijvende afspraak maken voor een telefonisch oriëntatiegesprek voor een Wallbox bij jouw thuis.

Oriëntatiegesprek

Onze installatiepartners kijken graag samen met je naar wat er in huis nog nodig is om thuis te laden. Dit is vaak al te zien aan de hand van enkele foto’s. Je wordt hiervoor gebeld en tijdens dit gesprek kun je natuurlijk ook nog vragen stellen.

Dit kun je voorafgaande het oriëntatiegesprek alvast doen:

  • Maak enkele foto’s van de meterkast
  • Maak foto’s van de voorkeursplek voor de Wallbox
  • Meet de afstand van de meterkast tot de te plaatsen Wallbox
  • Controleer de WiFi-ontvangst op de voorkeursplek

Apeldoorn, Raalte en Zutphen

Hollander techniek
Bezoek website
055 368 11 11

Meppel en Zwolle

Nooter
Bezoek website
038 453 16 22

Adviseurs

Vraag informatie aan over onze laadoplossingen

Prijzen zijn inclusief btw