Logo print

Volvo V40 Nordic

Volvo V40 Nordic

De Volvo V40 Nordic

Prijs v.a. € 26.995, Private Lease vanaf € 369 p.m.

De Volvo V40 combineert een sportieve wegligging met een hoge mate van comfort. Deze karaktereigenschappen komen helemaal naar voren in de twee nieuwe uitvoeringen voor de V40: de Nordic en de Nordic+.

De nieuwe extra rijk uitgeruste Nordic Editions brengen u comfortabel en veilig naar uw bestemming. Onder alle weersomstandigheden, over ieder wegdek. De Nordic Editions zijn standaard extra rijk uitgerust. Omdat de winter meer vraagt van een auto. En zijn bestuurder.

Nordic-uitvoering

De Volvo V40 Nordic is standaard uitgerust voor elke winterse uitdaging. Ervaar het veilige gevoel van City Safety, ons automatische noodremsysteem. En maak het te allen tijde behaaglijk met de elektronisch geregelde aircoditioning. Daarnaast wirdt de V40 Nordic geleverd met 16'' lichtmetalen velgen.

Nordic+ uitvoering

Bij de Nordic+ uitvoering is uw Volvo V40 extra rijk uitgerust met onder andere Full LED koplampen voor uitstekend zicht op de weg, verwarmbare voorstoelen zodat u er altijd warmpjes bij zit, en parkeerverwarming die u op afstand met uw smartphone kunt bedienen en nooit meer hoeft te krabben

 Beide uitvoeringen zijn ook beschikbaar voor de Volvo V40 Cross country.