Logo print

Gratis APK keuring bij Volvo Nieuwenhuijse!*

Gratis APK keuring bij Volvo Nieuwenhuijse!*

Gratis APK keuring bij Volvo Nieuwenhuijse

Is uw auto toe aan een APK keuring? Plan deze dan nu bij Volvo Nieuwenhuijse. Maak eenvoudig online een afspraak of kom langs in één van onze zes vestigingen. Onze RDW erkende APK keurmeesters kijken uw auto grondig na en geven deskundig en betrouwbaar advies. U betaalt voor een APK keuring € 25 all-in. *Combineert u de APK keuring met een onderhoudsbeurt? Dan is uw APK keuring gratis! Met uitzondering van de wettelijke afmeldkosten. U heeft al een onderhoudsbeurt vanaf € 249 incl. een gratis jaarabonnement op Volvo Assistance pechhulp.

APK keuring bij Volvo Nieuwenhuijse

  • Wij zijn RDW erkend
  • Vakkundige APK keurmeesters
  • Vervangend vervoer tegen servicetarief (gratis leenfiets)
  • Bij eventuele reparaties altijd vooraf een prijsopgave
  • Milieumeting inbegrepen

Wat doen wij bij een APK keuring?

Een APK keuring duurt bij Volvo Nieuwenhuijse gemiddeld 45 minuten. Onze APK keurmeesters controleren uw auto op de volgende punten:

  • Veiligheid: controle banden, remmen, verlichting, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting en carrosserie
  • Milieu: controle uitlaatgassen en CO2 uitstoot
  • Registratie: kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer, kilometerstand en gebruikte brandstof
  • Afmelden bij de RDW

Zijn er reparaties nodig? Dan bespreken we dit altijd vooraf met u. U krijgt dus altijd vooraf een prijsopgave. De werkzaamheden worden volgens de Volvo fabrieksvoorschriften en met originele Volvo onderdelen uitgevoerd. Hiermee wordt een langere levensduur gegarandeerd. Nog een pluspunt: onze effectieve en efficiënte manier van werken levert u een aantrekkelijk tarief op.

Wanneer een APK keuring?

De APK keuring is een wettelijk verplichte keuring voor auto's met een dieselmotor vanaf 3 jaar en een benzinemotor vanaf 4 jaar oud. Zo is gegarandeerd dat uw auto veilig is voor op de weg. Voorkom dat u ongekeurd – en dus onverzekerd! – de weg op gaat en laat uw auto op tijd APK keuren. Dit kan al vanaf twee maanden voor de vervaldatum. Bel vrijblijvend met één van onze medewerkers om te controleren wat de vervaldatum van uw auto is.

Maak direct een afspraak

Bel of mail met één van onze zes vestigingen. Of maak direct online een afspraak via www.nieuwenhuijse.nl/werkplaats.