Volvo Nieuwenhuijse Black Editions

Wil jij een Volvo met een sportievere uitstraling? Dan is de Black Edition de uitvoering voor jou! Dit accessoirepakket bestaat uit een hoogglans zwarte grille met omlijsting, inclusief zwart Iron Mark, zwarte spiegelkappen en zwarte VOLVO letters op de achterzijde, alles uitgevoerd in fraai hoogglans zwart.

Als je kiest voor de XC60 Black Edition, worden standaard 21″ zwarte lichtmetalen velgen meegeleverd. Bij de XC90 kan je ervoor kiezen om 22″ zwarte lichtmetalen velgen te bestellen tegen een meerprijs van €5.000. Zo ziet jouw Volvo er nog sportiever uit en ben je verzekerd van een unieke uitstraling.

S60 Black Edition

Dit accessoirepakket zorgt ervoor dat de type aanduidingen en het Volvo-logo in de grille vervangen worden door gave zwarte varianten. Normaal betaal je hier € 650 extra voor, maar is nu tijdelijk voor € 500 beschikbaar!

Je kunt de overige opties en kleuren volledig naar eigen wens kiezen

XC60 Black Edition

Deze auto valt op door z’n volledig zwarte exterieur. De lak, velgen, logo’s en emblemen zijn allemaal zwart. En nog beter: je krijgt meer dan €2.000,- prijsvoordeel op deze unieke uitvoering.

De Black Edition is gebaseerd op de Plus of Ultimate uitvoering.