C40 zijkant

Profiteer tot € 3.000 voordeal. Voor welk pakket ga jij?

Niks lange levertijden! Momenteel hebben we een ruim aanbod nieuwe Volvo C40’s in diverse kleuren en uitvoeringen direct uit voorraad leverbaar. Speciaal voor de Single Motor Extended Range uitvoering zijn er nu extra voordelige voordealaanbiedingen beschikbaar. De actiemodellen zijn standaard uitgerust met elektrisch inklapbare trekhaak en nu tijdelijk inclusief een voordeal pakket naar keuze! Jouw voordeal loopt hierdoor op tot € 3.000. Voor welk pakket kies jij?

Laadpakket

Dit pakket kent twee keuzes: ga voor een 11 kW Wallbox wandlaadpunt óf kies een laadpas inclusief vorstelijk tegoed.

Leasepakket

Liever een laag leasetarief per maand? Verwerk jouw voordeal in het leasetarief.

Opbergpakket

Dit pakket kent twee keuzes: ga voor een skibox inclusief dakdragers óf ga voor een maximale actieradius en kies een trekhaak box

Stylingpakket

Geef jouw C40 een unieke look door de meegespoten bumpers, logo’s en 19 inch Glossy Black wielen.

Complete wrap

Wij voorzien jouw Volvo C40 van een compleet nieuwe uitstraling door middel van hoogwaardige folie, waarbij jij zelf de kleur van de wrap bepaalt!

Wil je meer weten over de Volvo C40?

Neem dan een kijkje op onze C40 modelpagina, die nu beter bekend staat als EC40. Hetzelfde vertrouwde Volvo, maar met een nieuwe naam. Als je liever persoonlijk advies op maat wilt, staan we klaar om je te helpen. Vul simpelweg je gegevens in en we zullen contact met je opnemen om een afspraak te maken die bij jou past.