Ontvang een laadpunt cadeau van ‘๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ช’. That’s ๐—˜๐—ฎ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ!

Sta jij op het punt om een nieuwe Volvo EX30 aan te schaffen en jouw huidige auto in te ruilen? Goed nieuws! In de maand mei krijg je bij aanschaf van een EX30 ๐˜Œ๐˜น๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜™๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ง ๐˜›๐˜ธ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜”๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ณ een Easee laadpunt Charge Lite van ons cadeau. Inclusief basisinstallatie.

Staat er binnenkort een Slimme Jongen bij jou aan de deur? Dan ben je verzekerd van een betrouwbare laadoplossing, direct wanneer jouw nieuwe Volvo EX30 wordt geleverd.

Easee app

Met de gebruiksvriendelijke Easee app heb je altijd en overal inzicht in de status van jouw laadmoment of laadgeschiedenis.

Cover in kleur

Heb jij liever een kleurig laadpunt aan jouw wand in plaats van standaard wit of zwart? Kies dan een van de andere kleuren.

Altijd slim

Profiteer van de Easee Equalizer en verdeel de beschikbare stroom tussen je huishoudelijke apparaten en deze lader (Load Balancing).

Altijd beschermd

Het laadpunt past automatisch de laadsnelheid. Dat voorkomt stress op de hoofdzekering. Zo slaan uiteindelijk bij niemand de stoppen door!

Actievoorwaarden:

Enkel geldig bij aanschaf van een nieuwe Volvo EX30 Extended Range of Twin Motor โ€ข Er moet sprake zijn van een inruilauto โ€ข Van toepassing bij particuliere of klein zakelijke aanschaf โ€ข Niet inwisselbaar voor contanten โ€ข niet overdraagbaar aan derden โ€ข actieperiode: 1 mei t/m 31 mei 2024

Inhoud basisinstallatie:

Aanbrengen aparte groep in meterkast, wandmontage, load balancing en maximaal 7 meter bekabeling vanuit meterkast naar laadpunt.
Niet inbegrepen:ย graaf- en straatwerk, montage op paal, extra meters bekabeling en eventueel extra installatiewerk (bijvoorbeeld vervangen van groepenkast).