Plan je APK bij Nieuwenhuijse

Is je auto toe aan een APK keuring? Plan deze dan nu bij Volvo Nieuwenhuijse. Maak eenvoudig online een afspraak of kom langs in één van onze vestigingen. Onze RDW erkende APK keurmeesters kijken je auto grondig na en geven deskundig en betrouwbaar advies. Je betaalt voor een APK keuring € 49 all-in. *Combineer je de APK keuring met een onderhoudsbeurt? Dan kost de APK maar € 29,-! Je hebt al een onderhoudsbeurt vanaf € 265,- incl. een gratis jaarabonnement op Volvo Assistance pechhulp.

1 januari 2022

Lees tijd: 2 minuten

Wanneer een APK?

De APK keuring is een wettelijk verplichte keuring voor auto’s met een dieselmotor vanaf 3 jaar en een benzinemotor vanaf 4 jaar oud. Zo is gegarandeerd dat uw auto veilig is voor op de weg. Voorkom dat u ongekeurd – en dus onverzekerd! – de weg op gaat en laat uw auto op tijd APK keuren. Dit kan al vanaf twee maanden voor de vervaldatum. Bel vrijblijvend met één van onze medewerkers om te controleren wat de vervaldatum van uw auto is.

APK bij Volvo Nieuwenhuijse

 • Wij zijn RDW erkend
 • Vakkundige APK keurmeesters
 • Vervangend vervoer tegen servicetarief (gratis leenfiets)
 • Bij eventuele reparaties altijd vooraf een prijsopgave
Plan je APK Meer informatie over de APK

Wat controleren wij?

Onze APK keurmeesters controleren je auto op de volgende punten:

 1. Veiligheid
  • Controle banden, remmen, verlichting, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting en carrosserie
 2. Milieu
  • Controle uitlaatgassen en CO2 uitstoot
 3. Registratie
  • Kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer, kilometerstand en gebruikte brandstof
Volvo monteur check

Reparaties, wat nu?

Zijn er reparaties nodig? Dan bespreken we dit altijd vooraf met je. Je krijgt dus altijd vooraf een prijsopgave. De werkzaamheden worden volgens de Volvo fabrieksvoorschriften en met originele Volvo onderdelen uitgevoerd. Hiermee wordt een langere levensduur gegarandeerd. Nog een pluspunt: onze effectieve en efficiënte manier van werken levert je een aantrekkelijk tarief op.

Kom in contact met Nieuwenhuijse